Horoscop zilnic 12 ianuarie 2021. Vărsătorii îi vor uimi pe toți cu realizările lor, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 12 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi te scoate în față, iar toți ochii vor fi ațintiți către tine. Depinde de tine dacă vei face impresie bună, însă trebuie să știi că persoane importante, cu putere de decizie pot avea influență mare privind ascensiunea ta în carieră.

 

Taur

 

Configurația astrală de astăzi îți amintește de unele evenimente care s-au petrecut în trecut și care ți-au oferit importante lecții de viață. Situațiile pot avea legătură cu viața de cuplu sau cu un parteneriat profesional, la care ar fi recomandat să schimbi abordarea sau să privești din alt unghi.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o idee de afacere, de a obține venituri mai mari. Posibil un proiect online, la care te gândești de mult, să prindă acum contur și vei avea și resursele financiare să demarezi acțiunea.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relație. Chiar dacă ai petrecut mai mult timp cu partenerul, iar acest lucru v-a ajutat să găsiți o cale de a vă armoniza, astăzi este posibil să apară un obstacol, care poate fi trecut numai prin diplomație, răbdare și comunicare deschisă.

 

Leu

 

Astăzi se întrevede o zi destul de încărcată la serviciu, cu multe provocări. Posibil să nu te simți în apele tale și să faci față cu greu, din cauza unor probleme de sănătate care se acutizează, care au legătură cu sistemul osos, coloana, genunchii. Astrele aduc în actualitate aceste probleme pentru a te obliga să le rezolvi.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să apară tensiuni între tine și persoana iubită sau dacă ești părinte, în relația cu copiii. Dacă nu iei atitudine din timp, este posibil să te trezești într-un conflict, pe care să nu-l mai poți gestiona. Așa că, fiind avertizată, ai putea să fii pregătită cu niște soluții, care să ducă repede la o împăcare.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce în atenție relațiile de familie și preocupările tale pentru spațiul de locuit. Dialogul cu unul dintre membrii familiei ar putea să scoată la iveală diferențele de mentalitate dintre  voi, mai ales când este vorba de cheltuielile casei sau administrarea unui imobil, de pe urma căruia obțineți niște sume de bani.

Scorpion

 

Modul cum vei comunica, astăzi, cum îți vei expune ideile, opiniile și-ți vei demonstra abilitățile și experiența profesională, îți va aduce un succes sau o realizare în sfera profesională. Sunt favorizate întâlnirile cu partenerii de afaceri, cu cei cu care desfășori activități sau închei parteneriate, dar și cu colegii de echipă pentru a pregăti un plan de lucru.

 

Săgetător

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce oportunități de suplimentare a veniturilor sau de valorificare a unor economii pe care ai vrea să le investești. Totodată, este o zi în care realizezi ca să poți merge înainte, trebuie să achiți o datorie din trecut, care-ți aduce tot felul de frământări interioare.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce unele evenimente/situații care prevestesc un nou început pentru tine. Dacă ți-ai făcut bilanțul ultimilor trei ani și te uiți în spate, îți dai seama cât de mult te-ai schimbat. Prin intermediul persoanelor pe care le-ai cunoscut, dar și a situațiilor limită, ai avut de învățat multe lucruri noi și importante.

 

Vărsător

 

Îți amintești astăzi de provocările anului trecut și despre faptul că ai reușit să-ți depășești limitele. Poate nu ți-ai atins adevăratul potential, pentru că ai fost blocată să-ți rezolvi unele chestiuni de natură relațională, dar astăzi răsufli ușurată și nu mai simți constrângerile la care ai fost supusă. Vei găsi curajul să te autodepășești și să-i uimești pe cei din jurul tău cu realizările tale.

 

Pești

 

Configurația astrală a zilei se formează în sectorul vieții tale sociale și a planurilor de viitor. Prin urmare, vei resimți efectele în interacțiunea cu ceilalți, dar în special în relațiile de prietenie, care au fost încercate în ultima perioadă.

 

BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

related posts

Modifică setările cookies