Horoscop zilnic 12 iulie 2020. Gemenii găsesc o cale ingenioasă să facă bani, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 12 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Mercur, astrul comunicării, revine, astăzi, la mersul direct prin casa asociată vieții de familie, căminului și relației cu părinții. Prin urmare, timp de trei săptămâni ți-ai revizuit planurile legate de familie, de raportul de relații între tine și ceilalți membrii ai familiei, dar și în ceea ce privește spațiul de locuit. Vei observa o îmbunătățire a relațiilor în următoarea perioadă.

Taur

Mercur, astrul comunicării, revine, astăzi, la mersul direct prin sectorul asociat comunicarii, schimbului de idei, acumulării de cunoștințe. Așadar, ultimele trei săptămâni te-a preocupat acumularea de cunoștințe pentru a susține un examen, studiul personal, ai fost atentă la felul cum comunici cu ceilalți și ți-ai revizuit atitudinea în raport cu ceilalți.

Gemeni

Veste bună pentru tine astăzi, deoarece Mercur, guvernatorul tău, se întoarce la mișcarea directă, prin casa financiară. Așadar, dacă în ultimele trei săptămâni ți-ai reevaluat situația financiară și ai înțeles că trebuie să-ți schimbi obiceiurile financiare, acum vei știi cum să gestionezi banii. Încep să se deblocheze și unele proiecte, de pe urma cărora îți vei mări veniturile.

Rac

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă prin zodia ta, așa că te poți bucura din plin de acest aspect astral, pentru că scapi de confuzia și de neînțelegerile pe care le-ai traversat timp de trei săptămâni. Acum poți lua decizii fără să-ți mai fie teamă că greșești.

Leu

Astăzi, Mercur, astrul comunicării, își reia mersul direct prin zodia Rac, prin casa subconștientului și a universului interior și realizezi că ultimele trei săptămâni au fost benefice, pentru că ai reușit să-ți faci ordine în gânduri în urma procesului de introspecție și meditație.

Fecioară

Veste bună și pentru tine, pentru că astăzi, Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă prin zodia Rac. După ce timp de trei săptămâni ți-ai reevaluat relațiile de prietenie și proiectele de viitor, acum poți răsufla ușurată că totul reintră în normal.

Balanță

De astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă prin zodia Rac, prin sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, ultimele trei săptămâni ai analizat în detaliu condițiile de la actualul loc de muncă, iar dacă ai trimis CV-uri, de acum încolo încep să se lege lucrurile și poți face schimbările mult dorite în carieră.

Scorpion

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mersul direct prin zodia Rac, prin sectorul asociat sistemului de valori, conștiinței, filosofiei de viață, călătoriior și studiilor, așa că totul începe să reintre în normal în aceste domenii, după o perioadă de trei săptămâni. Dacă ai analizat toate ofertele venite spre tine, acum știi ce direcție să urmezi.

Săgetător

Evenimentul astral important de astăzi este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, în mersul direct prin zodia Rac, prin casa care reprezintă finanțele în harta astrală. Așadar, dacă ultimele trei săptămâni domeniul financiar a fost răscolit, acum lucrurile se stabilizează și vei știi pe ce să te bazezi.

Capricorn

Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, revine astăzi prin sectorul asociat relațiilor, mariajului și parteneriatelor de afaceri, așa că după trei săptămâni de reevaluare a tuturor relațiilor, se pot relua dialogurile și negocierile. Acum poți ajunge la o înțelegere cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri.

Vărsător

De astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă prin zodia Rac, prin sectorul asociat muncii și sănătății, pe care l-a răscolit, dar și reevaluat. Dacă în ultimele trei săptpmâni au ieșit la iveală tot felul de nereguli la locul de muncă sau s-au reactivat unele afecțiuni, rolul lor a fost să-ți reorganizezi activitățile curente de la locul de muncă și să-ți schimbi stilul de viață.

Pești

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă, prin zodia Rac, respectiv prin sectorul sentimental și al copiilor. Prin urmare, după o îndelungă reevaluare a sentimentelor față de persoanele dragi, acum știi cum să procedezi pentru a fi armonie în cuplu și în relațiile cu copiii.

 

Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

related posts

Modifică setările cookies