Horoscop zilnic 12 iulie 2021. Gemenii se îndrăgostesc la prima vedere, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 12 iulie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi aduce o zi intensă din punct de vedere emoțional, o stare generală bună și o nevoie de afecțiune din partea perechii tale. Pentru a compensa unele nemulțumiri personale, care au legătură cu sfera profesională, inclini spre aventură, a ieși din cotidian, printr-o activitate care să te facă să trăiești viața la cote înalte.

 

Taur

 

Atenție la tensiunile care pot să apară între tine și părinții sau unii membri ai familiei! Vei găsi totuși o cale de comunicare și încerci să te apropii de nevoile acestora. Totodată, te preocupă rearanjarea sau redecorarea locuinței, pentru a te simți confortabil.

 

Gemeni

 

Profită de contextul astral de astăzi, pentru că Mercur, guvernatorul tău primește raze benefice de la Jupiter, iar Venus, micul benefic se află într-o conjuncție cu Marte, în sectorul comunicării și deplasărilor! Așadar, nu este exclus să te îndrăgostești la prima vedere dacă mergi să rezolvi niște chestiuni birocratice, la cumpărături sau să te întâlnești cu niște prieteni. Ai toate șansele să legi o relație nouă.

 

Rac

 

Deși Venus face un aspect de conjuncție cu Marte în casa banilor și în mod normal ai fi tentată să mergi la shopping, astăzi, cauți soluții de redresare financiară și vei fi foarte atentă cum administrezi sumele pe care le deții. 

 

Leu

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul identității, și-ți induce nevoia de siguranță, așa că vei avea nevoie de susținerea partenerului pe întreaga perioadă din zi. Totodată, ești invitată să te ocupi de chestiunile personale, să-ți acorzi mai mult timp. Posibil să mergi și la shopping să achizitionezi unele produse vestimentare sau în partea a doua a zilei, să treci pe la un salon de înfrumusețare.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară, pentru banii pe care îi câștigi și banii pe care ai putea să îi împrumuți, pentru a rezolva unele chestiuni administrative, ale locuinței. Universul interior este tulburat și încerci să te reechilibrezi, pentru a găsi cele mai bune soluții.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru planurile pe termen lung. Totodată, simți nevoia să te înconjori de prieteni, de cei cu care rezonezi cel mai bine. În partea a doua a zilei, este posibil să faci niște vizite.

 

Scorpion

 

Atenție, astăzi, la imaginea ta în fața șefilor sau în fața unor persoane cu autoritate, pentru că tranzitul astral activează sfera profesională și s-ar putea să fii mai agresivă atunci când îți expui punctul de vedere. Recomandarea astrelor este să cauți soluții, evitând conflictele, pentru că s-ar putea să fii sancționată.

 

Săgetător

 

Tranzitul Lunii prin sectorul asociat principiilor și sistemului de valori personal, al călătoriilor, perfecționării profesionale, ar putea să aducă în actualitate niște convingeri după care te ghidezi în viață. Nu vei accepta și alte păreri dacă intri într-o dezbatere pe o astfel de temă. Totodată, te interesează să-ți programezi o minivancață, o călătorie sau o delegație în interes profesional.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te ocupi de situația financiară. Posibil să nu reacționezi tocmai bine atunci când vei vedea că se amână o plată. Totodată, vei căuta să investighezi dacă ai de plătit o factură mai mare. În partea a doua a zilei, poți primi o sumă de bani sau un cadou.

 

Vărsător

 

Atenție, astăzi, pentru că intențiile tale privind un demers partenerial ar putea să ducă la tensiuni și în final, la un conflict. Depinde de tine cum vei gestiona situația apărută. Folosește constructiv energiile zilei de astăzi și investește în relația de cuplu sau în relațiile profesionale!

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi aduce preocupări pentru locul de muncă, pentru activitățile curente și pentru respectarea unor termene limită. Totodată, vei avea curaj și initiative să demarezi un proiect sau să iei niște decizii majore, legate de o ofertă primită de curând. În ce privește sănătatea, evită suprasolicitarea și odihnește-te mai mult!

related posts

Modifică setările cookies