Horoscop zilnic 12 iulie 2022. Peștii încearcă să recupereze o sumă de bani de la un prieten, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 12 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Ești foarte practică astăzi și capabilă să rezolvi cu ușurință o serie de probleme apărute în sfera profesională sau acasă. Ești responsabilă cu lucrurile care-ți sunt încredințate. Din punct de vedere emoțional, reușești să te stabilizezi.

 

Taur


Posibil, astăzi, să găsești soluții financiare la un proiect avut în derulare sau o sponsorizare pentru o campanie umanitară. În planul relațional, dacă ești singură, ai nevoie de o relație stabilă, care să-ți ofere siguranță emoțională și să-ți dea încredere.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să te intereseze situația financiară, a banilor pe care îi poți obține sub formă de împrumut. Dacă pleci într-o călătorie, s-ar putea să ai parte de evenimente neprevăzute, așa că pregătește și un plan de rezervă! Contextul astral din partea a doua a zilei îți ofertă stabilitate emoțională.

 

Rac


Rezolvi  cu ușurință chestiuni financiare sau care au legătură cu administrarea unor bugete, într-un proiect pe care îl ai în derulare. Dacă intenționezi să-ți schimbi serviciul, sunt câțiva angajatori, care te au în vizor și vei primi în curând o ofertă.

 

Leu

 

Ești productivă astăzi la locul de muncă și reușești să respecți niște termene limită. În planul sentimental, s-ar putea să ai parte de momente plăcute alături de partener, să-ți facă declarații și să te surprindă cu o excursie în weekend.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu ajutor de la prieteni sau de la colegi într-o chestiune personală sau profesională. În planul relațional, te pregătești să ai o întâlnire cu cineva cunoscut în mediul online.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi, în care Venus, guvernatoarea ta, primește un aspect de susținere de la Saturn, indică că vei avea încredere în forțele tale, vei fi stabilă din punct de vedere emoțional și vei lua deciziile cele mai bune într-un context personal.

 

Scorpion

 

Astăzi, ai susținerea familiei într-o chestiune personală sau relațională. Din punct de vedere financiar stai bine. Mai mult de atât, este posibil să ai parte de mici cadouri sau sume de bani de la o ruda sau un prieten, care te vizitează.

 

Săgetător

 

Aspectul armonios, respectiv trigonul Lunii din casa banilor, cu Marte din casa muncii și activităților profesionale, te face practică și vine cu descurcarea unor chestiuni organizatorice, pe care nu reușeai până acum să le rezolvi.

 

Capricorn

 

Cu Luna în tranzit prin casa personalității, s-ar putea să te ocupi de tine și planurile tale de viitor. Deasemenea, aspectul armonios dintre Saturn, guvernatorul tău, și Venus, planeta care-ți guvernează casa iubirii, îți aduce stabilitate în dragoste. Dacă ești singură, este posibil să-ți dorești o persoană pe care să te poți baza și care să-ți ofere încredere.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, casa frământărilor interioare și s-ar putea să ai o stare psihică mai puțin bună. Cu toate acestea, vei reuși să-ți impui punctele de vedere și să spui altora ce să facă. Relația cu familia este bună și numai din partea acestora accepți alte păreri sau opinii.

 

Pești


Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru a rezolva o dispută cu unul dintre prieteni. Deasemenea, încerci să-ți recuperezi o sumă de bani de la un prieten, de la cineva din familie sau dintr-o plată online, deoarece te-ai grăbit să achiziționezi ceva ce nu mai ai nevoie acum.

related posts

Modifică setările cookies