Horoscop zilnic 12 iulie 2023. Peștii au șansa uriașă de a face bani mulți, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de 12 iulie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii ianuarie 2025, Nodul Nord (Destinul) traversează zodia Berbec, respectiv sectorul personalității. De asemenea, se activează axa relațiilor și este posibil să ai parte de evenimente importante în relație, căsătorie sau în parteneriatele profesionale. Contextul astral îți cere să iei inițiative, să ai curaj să schimbi ce nu mai funcționează. Așteaptă-te la provocări în perioada următoare, mai ales că vei simți o mare nevoie de independență!

 

Taur

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii ianuarie 2025, Nodul Nord (Destinul) va traversa zodia Berbec, respectiv sectorul subconștientului, izolării, trecutului, introspecției și spiritualității. Pentru că zodia Berbec este o casă de final pentru tine, un sector karmic, posibil să apară unele încercări. Va fi nevoie de găsirea unor soluții la chestiuni, care nu mai funcționează, în special în sectorul muncii sau poate în echipa în care lucrezi. Jupiter, marele benefic, este alături de tine tot anul, așa că nu ar trebui să-ți faci probleme, pentru că-ți va aduce protecție și ajutor.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii ianuarie 2025, Nodul Nord (Destinul) va traversa zodia Berbec, respectiv sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor de viitor, dar și visele, speranțele și obiectivele pe termen lung. De asemenea, se activează axa sentimentală și va fi nevoie să-ți clarifici o situație în planul amoros. În următorul an și jumătate ai oportunități de dezvoltare prin prieteni, să-ți vezi un vis realizat.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii ianuarie 2025, Nodul Nord (Destinul) va traversa zodia Berbec, respectiv sectorul asociat carierei, sferei profesionale, imaginii și reputației, a relației cu șefii. Așadar, ai oportunități de dezvoltare în aceste domenii și ești invitată să iei inițiative, să ai curaj să-ți urmărești un obiectiv. De asemenea, se activează axa familie-carieră și va fi nevoie să găsești un echilibru între cele două. În familie pot să apară evenimente importante.

 

Leu

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii ianuarie 2025, Nodul Nord (Destinul) va traversa zodia Berbec, respectiv sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, străinătății și pricipiilor de viață.  Ești invitată să iei inițiative în aceste domenii, să te perfecționezi, pentru că apar oportunități să-ți lărgești orizonturile. De asemenea, se intensifică relațiile cu străinătatea. În relațiile cu frații sau rudele va fi nevoie să clarifici niște aspecte, să reiei legături și să închei niște conflicte.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii ianuarie 2025, Nodul Nord (Destinul) va traversa zodia Berbec, respectiv sectorul avantajelor financiare, a creditelor, impozitelor, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau cu alte persoane, privind transformarea profundă și intimitatea. Urmează o perioadă în care iei inițiative în planul financiar și clarifici anumite situații în planul relațional. De asemenea, poți purta negocieri salariale, să obții o mărire, să ți se aprecieze munca, valoarea, experiența și abilitățile. 

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii ianuarie 2025, Nodul Nord (Destinul) va traversa zodia Berbec, respectiv sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Urmează o perioadă de un an și jumătate în care se dinaminează axa relațională și ești invitată să iei inițiative, să ai curaj să iei decizii în planul relațional.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii ianuarie 2025, Nodul Nord (Destinul) va traversa zodia Berbec, respectiv sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și sănătății. În următorul an și jumătate apar oportunități profesionale, de dezvoltare prin carieră și ești invitată să iei inițiative la locul de muncă, să te remarci și să-ți demonstrezi experiența și abilitățile. Vei avea parte de decizii importante în planul muncii.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii ianuarie 2025, Nodul Nord (Destinul) va traversa zodia Berbec, respectiv sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, domenii unde apar oportunități de dezvoltare. În următorul an și jumătate ești invitată să iei inițiative în planul sentimental. De asemenea, este posibil să clarifici niște chestiuni de ordin sentimental sau să ai curajul să cucerești pe cineva.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii ianuarie 2025, Nodul Nord (Destinul) va traversa zodia Berbec, respectiv sectorul vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții, unde apar oportunități de dezvoltare. În următorul an și jumătate ești invitată să iei atitudine, să ai curaj și inițiative în aceste domenii, să rezolvi chestiuni legate de patrimoniu sau adminstrarea unor bunuri imobiliare. De asemenea, va fi nevoie de găsirea unui echilibru între carieră și familie. Contextul astral te va ajuta să devii independentă.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii ianuarie 2025, Nodul Nord (Destinul) va traversa zodia Berbec, respectiv sectorul comunicării, gândirii, învățării, acumulării de cunoștințe,  negocierilor și relațiilor cu rudele. În următorul an și jumătate vin oportunități de dezvoltare prin învățare. De asemenea, se activează axa cunoașterii și a perfecționării profesionale și apar provocări.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până la finalul lunii ianuarie 2025, Nodul Nord (Destinul) va traversa zodia Berbec, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. În următorul an și jumătate, ești invitată să te dezvolți din punct de vedere financiar, să devii independentă, să administrezi mai bine banii pe care îi deții, să nu te mai bazezi pe alții, pe partener sau familie. Este nevoie să găsești un echilibru între obținerea banilor și cheltuirea acestora. Decizii importante și rezolvări în planul financiar, dar și provocări, vei avea de trecut în perioada următoare.

 

related posts

Modifică setările cookies