Horoscop zilnic 12 iunie 2021. Peștii transformă o prietenie într-o poveste de dragoste, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 12 iunie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi este favorabil relațiilor de iubire, dar și petrecerii timpului, în tihnă, cu familia, așa că, bucură-te de o stare de bine alături de cei dragi! În partea a doua a zilei, te preocupă chestiunile financiare, gospodărești, achiziționarea unor bunuri pentru casă, familie, părinți.

 

Taur

 

Deși Luna îți traversează sectorul comunicării, gândirii și face un aspect favorabil cu Venus, guvernatorul tău, ziua de astăzi îți aduce o stare de izolare, poate de introspecție asupra planurilor tale de viitor, dar și privind relația de cuplu. Dacă ești singură, recomandarea este să ieși cu prietenii, pentru că vei cunoaște oameni interensanți, cu care vei avea pasiuni comune.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o sumă de bani sau un cadou întârziat. Totodată, poți primi vești din străinătate, de la prieteni sau rude, care te anunță că vor veni în țară. Așa că, te mobilizezi și aranjezi programul de la serviciu în așa fel încât să fii liberă.

 

Rac

 

Astăzi, Luna îți traversează casa identității și face un aspect de alăturare cu Venus, micul benefic. Așadar, vei avea parte de sensibilitate și trăiri în planul afectiv. Posibil să ai mai multă nevoie de atenție din partea partenerului de cuplu.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce înclinație spre meditație, introspecție, amintiri, persoane din trecut. Poți primi vești de la prieteni sau rude din străinătate, care-ți fac o surpriză. În partea a doua a zilei, ai nevoie de mai multă odihnă și un regim alimentar, dacă faci abuz de alimente.

 

Fecioară

 

Începi sfârșitul de săptămână cu întâlniri cu prietenii. Posibil să organizezi și o petrecere surpriză unuia dintre aceștia. În partea a doua a zilei, împărtășești interese, idealuri comune și sunt favorizate acțiunile de grup. În planul sentimental, ai parte de un eveniment neprevăzut.

 

Balanță

 

La serviciu au apărut situații în care intențiile tale bune au dus la un final nedorit și din cauza unor colegi care nu au respectat niște proceduri, nu ți-ai putut onora niște promisiuni. Așadar, s-ar putea, astăzi, să ai nevoie de susținerea partenerului, pentru că vrei să iei o decizie privind sfera profesională.

 

Scorpion

În ciuda unor schimbări și contexte care îți aduc nemulțumiri, speri să se îndrepte lucrurile la locul de muncă. Principiile după care te ghidezi și filosofia de viață vor avea un rol major în luarea deciziilor de natură profesională.

 

Săgetător

 

Chiar dacă este o zi de weekend, vei fi nevoită să lucrezi, să termini o situație la locul de muncă, din cauza unor schimbări neașteptate. În planul personal, stabilești, împreună cu partenerul de cuplu să vă luați câteva zile de concediu, pentru a recupera timpul pierdut.

 

Capricorn

 

Dacă ești singură, astăzi, apar oportunități în planul relațional. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, încerci să abordezi niște teme mai dificile sau sensibile, iar surpriza va fi că partenerul cooperează pentru restabilirea armoniei în cuplu.

 

Vărsător

 

S-ar putea ca ziua de astăzi să fie marcată de o sensibilitate mai mare și dorința de a medita și reflecta pe tema unui plan personal de viață.  În partea a doua a zilei, acționează pentru a crea circumstanțe, de pe urma cărora vei avea de câștigat pe termen lung!

 

Pești

 

Sectorul sentimental este favorizat astăzi, dar și surprizele plăcute, exprimarea creativă și originală. 

Beneficiezi de sprijinul prietenilor sau al familiei. În partea a doua a zilei, poți avea parte de o reuniune sau o prietenie se poate transforma într-o poveste de dragoste.

 

Prințul Harry vrea pace cu Regina!

related posts

Modifică setările cookies