Horoscop zilnic 12 iunie 2022. Taurii se pot îndrăgosti brusc de cineva cu care lucrează, ce se întâmplă cu Leii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 12  iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, s-ar putea să ai dispoziție de aventură, să faci ceva să ieși din rutina în care ai intrat. Evenimente neprevăzute și surprize pot să apară în relația de cuplu și în planul sentimental, dacă ești singură. S-ar putea să faci niște cheltuieli neprevăzute să-ți impresionezi partenerul.

 

Taur

 

Pentru că Venus, guvernatoarea ta, face o conjuncție cu Uranus, planeta surprizelor, în casa personalității, vei avea parte de surprize pe tot parcursul zilei, dar și de o atitudine nonconformistă în unele situații. Totodată, te poți îndrăgosti brusc de cineva cu care lucrezi.

 

Gemeni

 

Conjuncția lui Venus, guvernatoarea casei amoroase, cu Uranus, planeta imprevizibilului, formată în casa subconștientului, secretelor și trecutului, îți poate răscoli trecutul. Cineva din trecut te caută sau tu ești cea care faci primul pas, pentru că o poveste de dragoste s-a încheiat brusc și ai nevoie de niște lămuriri, să poți merge mai departe.

 

Rac

 

Astăzi, au loc decizii financiare neașteptate, pentru că situația s-ar putea schimba în perioada următoare. Realizezi că banii nu sunt totul și că ai nevoie de liniște, mai multă odihnă și ce este mai importat, de timp petrecut cu partenerul sau cei dragi.

 

Leu

 

Conjuncția lui Venus, guvernatoarea casei comunicării și informațiilor, cu Uranus, planeta surprizelor, ar putea să-ți aducă vești neașteptate de la serviciu, care privesc conducerea, dar și dialoguri cu partenerul de cuplu, care te anunță schimbările pe care intenționează să le facă din punct de vedere profesional. Dacă ești singură, s-ar putea să te îndrăgostești neașteptat de cineva din străinătate.

 

Fecioară

 

Legătura cu străinătatea devine mai strânsă, mai ales dacă ai reluat niște legături cu prietenii sau rudele plecate și vei face niște călătorii în următoarea perioadă. Totodată, conjuncția lui Venus cu Uranus din casa principiilor, educației superioare și principiilor de viață după care te ghidezi, îți poate scoate în cale persoane de care să te simți atrasă, cu care să ai aceleași pasiuni, interese, principii și convingeri.

 

Balanță

 

Conjuncția lui Venus, guvernatoarea ta, cu Uranus, planeta surprizelor, plasată în casa intimității, îți aduce surprize neașteptate în planul amoros. Îți dorești relansarea relației și mai multă pasiune în cuplu sau în viața sentimentală.

 

Scorpion

 

Astăzi, se formează conjuncția lui Venus, guvernatoarea casei relațiilor, cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că așteaptă-te la răsturnări de situație în planul relațiilor, dar și la evenimente bruște și neprevăzute, care să schimbe cursul unei relații!

 

Săgetător

 

Dacă în ultimele zile nu ai știut cum să gestionezi niște situații apărute la serviciu, astăzi vine și soluția, pentru că Venus, micul benefic, în conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului și guvernatorul comunicării, vine cu șanse, oportunități, idei și sfaturi utile, pentru a rezolva niște chestiuni care te apasă.

 

Capricorn


Sectorul sentimental este activat, astăzi, de conjuncția dintre Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, așa că te poți aștepta la evenimente surpriză în planul amoros. Nu sunt excluse aventuri romantice și o îndrăgostire bruscă.

 

Vărsător

 

Planul vieții de familie este activat, astăzi, de conjuncția lui Venus, micul benefic, cu Uranus, guvernatorul tău. S-ar putea să iei niște decizii privind modificarea spațiului de locuit sau te sfătuiești cu ceilalți membrii ai familiei, legat de un eveniment important din viața ta.

 

Pești

 

Conjuncția lui Venus, micul benefic, cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării, gândirii și deplasărilor, îți aduce, astăzi, soluții într-o chestiune personală. Totodată, poți face niște deplasări, să accepți să ieși la o întâlnire, în urma unei invitații venită brusc. Contextul astral stă sub semnul neprevăzutului și al evenimentelor neașteptate în dragoste.

related posts

Modifică setările cookies