Horoscop zilnic 12 mai 2019. Balanțele fac o cucerire neașteptată, vezi ce se întâmple cu Taurii


 
Află ce îți rezervă astrele astăzi, 12 mai 2019.

Tag-uri:

BERBEC

Este o zi care te lasa cu senzatia de confuzie. Credeai ca ai stabilit ceva impreuna cu prietenii tai, dar afli ca lucrurile nu sunt chiar asa. Nu fi dezamagita, toate planurile se vor aranja de la sine.

TAUR

Te simti puternica, energica si suficient de inspirata cat sa faci ceva pentru care nu ai avut energie in cursul saptamanii. Cel mai probabil te ocupi de tine si de rasfatul propriu.

GEMENI

Petreci ziua in compania unei persoane care iti da o stare de bine si iti mentine energia la cote maxime. Spre finalul zilei este posibil chiar sa ti se faca o propunere frumoasa sau sa afli ceva care te va bucura foarte tare.

RAC

Trebuie sa acorzi o mare atentie tuturor evenimentelor din jurul, pentru ca sunt sanse mari ca ele sa iti influenteze viitorul, la nivel personal. Nu ar strica sa inveti cate ceva nou si din experientele celorlalti, nu doar ale tale. 

LEU

Astazi poti fi foarte distrasa si chiar daca realizezi asta, nu faci mai nimic pentru a fi altfel. Profiti de zi ca sa te relzaxezi si nu este un lucru deloc gresit.

FECIOARA

Te apuci, in sfarsit, de lucrul acela pe care l-ai tot amanat, dar pe care iti doreai sa il faci. Poate fi vorba despre o decoarare a locuintei sau despre un curs de pictura, in orice caz, te implici in ceva artistica. 

BALANTA

Ai o stare buna si acest lucru se vede si la infatisarea ta. Tocmai asta te ajuta astagi atentia unei persoane la care nu te-ai fi gandit. Faptul ca radiezi de buna dispozitie poate face minuni.

SCORPION

Ai nevoie sa iti acorzi ceva mai multa atentie. Te-ai neglijat in ultima perioada si nu ar strica te odihnesti si sa te ocupi si de micile probleme medicale care pot sa apara astazi.

SAGETATOR

Nu esti fanul cinelor cu matusile, dar astazi descoperi o noua latura a zilelor petrecute in compania intregii familii. Descoperi ca unele lucruri nu sunt atat de rele pe care par.

CAPRICORN

Nu este modul ideal in care sa-ti petreci aceasta zi, dar ti-au ramas unele lucruri nefaucte, de la birou, asa ca recuperezi si chiar incerci sa faci cateva proiecte in avans. 

VARSATOR

Iti place la nebunie sa te ocupi de caminul tau si de aranjarea lui in cel mai ordonat mod cu putinta. Astazi te ocupi in mod special de asta si rezultatele iti dau o stare buna.

PESTI

Adori sa citesti, sa asculti muzica si chiar sa canti, iar daca ai o zi libera, incerci sa te bucuri de aceste mici placeri ale vietii cat mai mult. 

related posts

Modifică setările cookies