Horoscop zilnic 12 mai 2020. Leii nu trebuie să rateze o șansă uriașă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 12 mai 2020.


Berbec

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Gemeni, în casa comunicării. Așadar, îți va fi aliat să-ți demonstrezi abilitățile, să-ți exprimi ideile și vei fi foarte interesată să fii la curent cu tot ce se întâmplă. Vei lua cuvântul tot mai des în ședințe și vei negocia contracte și parteneriate importante.

Taur

Odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, astăzi, în sectorul care indică banii obținuți de la locul de muncă, vei observa că în următoarele săptămâni vei avea parte de oportunități financiare, în urma cărora îți vei rotunji veniturile.

Gemeni

De astăzi primești tranzitul lui Mercur, planeta ta guvernatoare, semn că până la finalul lunii vei comunica ușor, te vei face plăcută și vei crea o impresie bună tuturor. Urmează o perioadă în care abilitățile și aptitudinile tale nu vor trece neobservate și ar fi bine să profiți de oportunitățile care vin spre tine!

Rac

Sectorul care reprezintă subconștientul, izolarea, meditația și introspecția primește astăzi tranzitul planetei Mercur, astrul comunicării. Dacă au existat tot felul de frământări și frici, acum vei putea să le identifici și să le elimini, pentru a depăși această etapă.

Leu

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, va tranzita sectorul care indică prietenii, planurile de viitor și proiectele de grup. Prin urmare, fii atentă la perioada ce urmează, până la finalul lunii, deoarece este benefică să pui pe roate un proiect sau să-ți lansezi o afacere personală. Nu rata oportunitățile care vin spre tine!

Fecioară

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Mercur, astrul comunicării, prin casa carierei și a ambițiilor profesionale, semn că până la finalul lunii, te poți face remarcată, vei avea o relație bună cu șefii, cu instituțiile de la care vei avea de obținut diverse acte/documente și îți putea consolida reputația în sfera profesională.

Balanță

Începând de astăzi, sectorul studiilor, al cursurilor de perfecționare, al călătoriilor și al relației cu persoane aflate în străinătate, dar și sistemul de valori personale, vor primi prezenta lui Mercur, astrul comunicării, Așadar, până la finalul lunii, vei avea posibilitatea să participi la diverse cursuri online, de a obține niște diplome, iar unele evenimente, care vor avea loc în aceste sectoare, vor avea darul să-ți confere o altă viziune asupra vieții.

Scorpion

Sectorul banilor deținuți împreună cu partenerul sau alți terți, al moștenirilor, al avantajelor materiale și al creditelor, impozitelor și taxelor, primește astăzi tranzitul lui Mercur, astrul comunicării, care va ajuta în negocieri și încheieri de contracte cu miză financiară importantă.

Săgetător

Odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în casa care reprezintă mariajul, relațiile și parteneriatele de afaceri, vei observa că se va îmbunătăți comunicarea cu partenerul de cuplu, cu asociații și colaboratorii, dar și încheierea unor contracte/parteneriate, datorită faptului că vei putea să negociezi în favoarea ta.

Capricorn

Mercur, astrul comunicării, intră azi în casa muncii și a activităților profesionale, semn că urmează o perioadă în care vei reorganiza activitățile de serviciu, vei comunica mult mai bine cu colegii și te vei face remarcată de către șefi în ședințe, prin ideile pe care le vei avea.

Vărsător

Sfera sentimentală, a relației cu copiii, a activităților de creație, de relaxare și artistice, primește de astăzi planeta comunicării, Mercur. Prin urmare, comunicarea va fi cheia problemelor apărute în planul amoros, iar dacă ești singură, vor fi câteva săptămâni în care vei ști cum să abordezi persoana pe care o placi.

Pești

Mercur, astrul comunicării, ajunge astăzi în sectorul care reprezintă căminul, viața de familie, relațiile cu părinții și patrimoniul. Așadar, va fi un moment bun să abordezi deschis unele chestiuni care privesc spațiul locativ sau să începi să te interesezi cu privire la demersurile care trebuie pentru o posibilă mutare, schimb de locuință sau intrarea în posesia unui bun de valoare mai mare. 

Trending Review cu Daragiu - Episodul 28

related posts

Modifică setările cookies