Horoscop zilnic 12 mai 2021. Vărsătorii activează sectorul iubirii, fericirii și pasiunilor, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 12 mai 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Comunicarea și negocierile sunt favorabile, astăzi, în sfera profesională. Pui bazele unui contract și închei un parteneriat. Posibil să participi la niște cursuri sau dacă susții un examen, proiect, lucrare, interviu, vei înregistra succese. Relația cu partenerul de cuplu este bună.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce cadouri și încasarea unor sume importante de bani. În partea a doua a zilei, îți faci niște programări la un salon de înfrumusețare sau mergi la shopping pentru a-ți reînprospăta garderoba.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi semnul zodiacal și în partea a doua a zilei face o conjuncție (alăturare) cu Venus, micul benefic și planeta iubirii. Este un aspect favorabil relațiilor sentimentale, așa că profită de configurația astrală! Te bucuri de o stare de bine, ești populară în grupul tău și poți înregistra succese financiare. 

 

Rac

 

Sectorul asociat prietenilor, cercului de cunoștințe și proiectelor personale este dinamizat astăzi. Poți să ai parte și de surprize de la prieteni sau în derularea unui proiect, așa că ar trebui să fii pregătită și să dai dovadă de flexibilitate, dacă lucrurile iau o altă turnură.

 

Leu

 

Primești vești de la șefi sau este posibil să ai un dialog cu aceștia legat de activitatea ta, dar și de schimbările care vor avea loc în firma. Schimbările vizează conducerea și nu-ți afectează programul sau condițiile de lucru, așa că poți sta liniștită.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce susținere și apreciere din partea șefilor pentru munca depusă. În partea a doua a zilei, vei primi o sumă de bani dintr-o colaborare extraprofesională. Posibil să primești și o ofertă de job mai bine plătită.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce inspirație într-o problemă la locul de muncă. Apar oportunități de a-ți valorifica abilitățile. Relația cu străinătatea este bine aspectată. În partea a doua a zilei, ieși în oraș cu prietenii.

 

Scorpion

 

Astăzi, se întrevede o zi bună din toate punctele de vedere. Chiar dacă ai o nemulțumire legată de încasarea unor sume de bani de la serviciu, care întârzie, reușești să-ți menții starea de bine. În relațiile de familie, cu membrii cu care ai avut dispute pe seama unui bun de valoare mai mare, găsești punți de comunicare și eviți să intri în dialoguri contradictorii.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi își aduce, în partea a doua a zilei, dialoguri cu partenerul de cuplu privind planurile voastre de viață. La serviciu, ar fi recomandat să abordezi subiecte sensibile pentru că sunt șanse să obții ce îți dorești. Este o zi bună pentru a negocia sau pentru a stabili termenii unui contract.

 

Capricorn

 

La capitolul finanțe stai bine, deși nu ai încasat prea multe sume de bani. Poate și pentru că ai știut să faci niște economii și să cheltui doar pe ce este necesar. Astăzi, este o zi bună pentru a încheia o colaborare extraprofesională. Relațiile cu colegii de muncă sunt bune și cooperați bine într-un proiect nou.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de bine, mai ales în partea a doua a zilei, când se activează sectorul iubirii, fericirii, activităților de relaxare și pasiunilor. Creativitatea este la cote maxime și-ți aduce satisfacție atunci când o idee se transformă într-un proiect pe termen lung.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să petreci mai mult timp cu familia, cu cei dragi, să te ocupi de gospodărie sau să găsești o soluție la o situație care are legătură cu spațiul de locuit, locuința sau patrimoniul.

 

related posts

Modifică setările cookies