Horoscop zilnic 12 martie 2018. Balantele cunosc persoane noi, vezi ce se intampla cu Fecioarele


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 12 martie 2018.


BERBEC

Prietenii tai au inceput sa iti simta lipsa si vor incerca sa dea de tine si sa te faca sa iesiti in oras. Incearca sa iti faci timp si pentru asta, altfel o parte dintre ei vor incepe sa te ignore la randul lor.

TAUR

Este posibil sa primesti o suma importanta de bani. Stii inca dinainte pe ce urmeaza sa ii cheltuiesti, asa ca se vor termina aproape la fel de repede precum au venit. Nu uita sa contribui cu ceva si la economiile pentru mai tarziu.

GEMENI

Ai parte de o zi productiva la locul de munca, chiar daca te vei gasi in situatia de a cere ajutorul cuiva. Daca lasi la o parte micile complexe pe care le ai, vei descoperi ca munca in echipa poate fi benefica.

RAC

Trebuie sa te ocupi de organizarea unui eveniment in familie si tinzi sa participi cu o suma mare de bani pe care nu o vei mai recupera. Nu uita ca datoria morala pe care o ai nu inseamna ca trebuie sa iti asumi singura toate responsabilitatile.

LEU

Astazi poti intampina mici dificultati financiare, insa nimic din ce te-ar putea afecta pe termen lung. Daca te concentrezi suficient la ceea ce ai de facut, vei reusi sa iti imparti finantele intr-un mod productiv.

FECIOARA

Te simti presata de proiectele pe care le ai la serviciu, insa stresul pe care il simti tine doar de organizare. Esti nehotarata in privinta a tot felul de lucruri si tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei o pauza si sa iti alcatuiesti un plan pe care sa il urmezi.

BALANTA

Astazi intalnesti persoane noi, cel mai probabil la locul de munca, care te vor ajuta in planurile tale de cariera din viitor. Incearca sa le faci o impresie buna, dar fara sa exagerezi cu ceva, va fi in avantajul tau.

SCORPION

Exista mici probleme in relatia de cuplu, insa poate fi vorba doar despre o neintelegere. Lipsa de comunicare este cel mai mare dusman al vostru iar ziua de azi este numai buna pentru a initia o discutie serioasa.

SAGETATOR

Ai parte de o zi aglomerata in care simti ca nimic nu iti iese asa cum ti-ai dorit. Nu uita ca unele lucruri chiar pot fi lasate pe a doua zi si incearca sa prioritizezi totul in favoarea ta.

CAPRICORN

Simti nevoia sa iei o pauza mai lunga decat weekendul si incerci sa termini cat mai repede ziua de munca. Nu vrei decat sa stai acasa, in zona ta de confort, unde sa nu te deranjeze nimeni.

VARSATOR

Simti ca trebuie sa te impart in o mie de locuri si ca ziua nu este suficient de lunga pe cat ai nevoie. Din pacate, vei fi nevoita sa lasi ceva pe jumatate facut, insa asta nu se intampla pentru ca esti neserioasa, ci pentru ca mai mult de atat nu se poate intr-o singura zi.

PESTI

O prietena apropiata sau o ruda are nevoie de ajutor financiar, insa simti ca nu esti persoana potrivita la care poate apela. Cu toate acestea, vei face eforturi pentru a o putea ajuta chiar si partial.

related posts

Modifică setările cookies