Horoscop zilnic 12 martie 2019. Vărsătorii vor avea rivali în dragoste, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 12 martie 2019.


Berbec

Astăzi, este indicat să te concentrezi pe viața ta personală. Se poate să te angajezi în discuții cu partenerul sau poate chiar ai parte de o ceartă cu o rudă de sex opus. Dacă ești în căutarea dragostei, încearcă să-ți reevaluezi cercul de prieteni vechi. Poate că persoana ideală pentru tine este deja acolo. 

Taur

S-ar putea să fii nevoită să depui mai mult efort pentru a-ți meține poziția câștigată la locul de muncă. Pot apărea din senin niște competitori care îți invidiază succesul. Stai bine la capitolul relații personale: o persoană dragă îți va împărtăși sentimentele. 

Gemeni

Este o zi care nu aduce prea multe surprize. Cu toate acestea, se anunță productivă în sfera carierei. Nu te lăsa distrasa de conversațiile lungi la telefon sau cu alți colegi. Astăzi este recomandat să renunți la un obicei prost, să începi o dietă sau să te implici în afacerile familiei. 

Rac

S-ar putea ca astăzi tensiunile acumulate în ultima vreme să ducă la o confruntare în toată regula. Pentru a evita un scandal, este indicat să te calmezi și să gândești lucrurile la rece. Familia are nevoie de tine în această perioadă, iar spre seară vei avea timp și pentru o ieșire cu prietenii sau cu persoana iubită. 

Leu

Astăzi, este posibil ca un incident neașteptat să-ți schimbe viața în bine. Nu vei simți imediat schimbările, dar ele se vor petrece. O perioadă bună pentru pentru a te angaja într-o muncă fizică solicitantă - poți să te apuci de curățenia de primăvară sau să îți faci un abonament la sală.

Fecioară

Nu contează cât de rău stau lucrurile, trebuie să-ți păstrezi integritatea cu orice preț. În rest, poți avea succes în chestiunile care ține de afaceri, poți înregistra mici victorii în dragoste ori poți face achiziții utile pentru casă. 

Balanță

S-ar putea ca azi să fii neîndurătoare cu tine însăți. Oprește-te! Este ok dacă ai defecte, este în regulă dacă nu ești perfectă. Toate aceste lucruri neînsemnate te pot distrage de la planurile tale. Dacă dorești, astăzi poți deschide o mulțime de uși spre viitor. 

Scorpion

Astăzi, ar trebui să te abții de la discuții în contradictoriu. Acest sfat este relevat în special dacă lucrezi sub autoritatea unei persoane dure. Este recomandat să tratezi lucrurile cu înțelepciune și mai mult umor. Dacă vei deveni mai tolerantă, vei observa că oamenii din jurul tău îți vor răspunde cu aceeași monedă. 

Săgetător

Astăzi, ai tot felul de probleme legate de birocrație. Învață să te relaxezi și să nu mai iei lucrurile în tragic. Chiar dacă ești foarte solicitată, fă-ți timp și vorbește cu cineva drag la telefon, ieși la masă cu prietenii sau cu persoana iubită.

Capricorn

Starea de sănătate nu este cea mai bună astăzi. Există riscul să se întoarcă o afecțiune de care credeai că ai scăpat. O explicație ar fi starea depresivă cu care te confrunți de ceva timp. Dacă ai ceva important programat pentru astăzi, poate este timpul să reprogramezi.

Vărsător

Astăzi este un moment perfect pentru a intra în lupta pentru un post vacant, pentru a-ți neutraliza competitorii în afaceri sau a face ca rivala ta în dragoste să se retragă. Este important să nu-ți epuizezi toate resursele în acest ”război”.

Pești

S-ar putea să te simți un pic tristă pentru că nu simți că ai sprijinul celor dragi. Poți găsi inspirația în munca ta, în comunicarea cu cei mici și nu uita de beneficiile unei plimbări lungi. related posts