Horoscop zilnic 12 martie 2020. Leii au probleme de sănătate, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 12 martie 2020.


Berbec
Astăzi este important să-ți exprimi emoțiile față de cei din jurul tău. Deși încărcătura emoțională ar putea să fie o piedică în a-ți atinge scopurile, adună-ți forțele și demonstreză-ți abilitățile și experiența acumulată în carieră!

Taur
Dacă simți că s-a instalat monotonia în viața de cuplu, astăzi ai putea să schimbi ceva și să faci lucrurile mai interesante în cuplu. Numai de tine depinde. Dacă ești singură, posibil să cunoști pe cineva special.

Gemeni
Cauți astăzi metode pentru a-ți eficientiza munca la serviciu. Nivelul tău de energie este mare și îi molipsești și pe cei de lângă tine. Dacă nu ești încă într-o relație, este momentul bun de a încerca ceva nou sau a merge la o întâlnire. Posibil să fie cu o persoană pe care ai cunoscut-o prin intermediul serviciului.

Rac
Astăzi ai putea să-ți faci timp pentru tine și partener. Dacă ai tendința să intri în conflicte cu persoanele care-ți sunt dragi, să fii posesivă sau să dai dovadă de gelozie, ar fi bine atunci să stai deoparte. Mai bine redirecționează-ți energia către o activitate creativă, citește sau informează-te despre un domeniu care te pasionează.

Leu
Te afli astăzi față în față cu o decizie pe care vrei să o iei în carieră. Te interesează ceea ți se poate oferi dacă te implici în mai multe proiecte la locul de muncă. Din punct de vedere al sănătății ai putea să ai niște probleme pentru că Luna în zodia Scorpion îți răscoleaște unele afecțiuni.

Fecioară
Astăzi se anunță o zi bună din punct de vedere financiar. În planul sentimental ai putea să orientezi sentimentele partenerului în favoarea ta. Ai parte de emoții și dorințe intense și finalul de zi îl vei petrece cu partenerul într-un cadru romantic.
 
Balanță
Este posibil să faci profit dintr-o pasiune pe care ți-o valorifici sau să ai o idee de afacere. Cauți soluții de finanțare și nu ai liniște până nu faci planul. Urmează o perioadă în care o idee originală s-ar putea transforma într-o afacere de succes.

Scorpion
Astăzi, starea ta de spirit ar trebui să fie una bună, dar ar putea să o schimbe discuțiile aprinse cu partenerul de cuplu. Trebuie să ajungeți la o învoială în ceea ce privesc treburile gospodărești sau cele de familie. Poate ar fi bine să începi tu prima, să lași de la tine, pentru a aplana conflictul.

Săgetător
Contextul astral de astăzi te face să te afunzi tot mai mult în gândurile tale. Posibil îți tot revine o amintire din trecut, peste care încă nu ai trecut, iar susținerea celor de lângă tine este importantă.
Încearcă să faci lucruri care să-ți readucă buna dispoziție, ia pranzul cu un prieten sau ieși seara în oraș cu cineva drag!

Capricorn
Deși timpul pe care îl rezervi activităților de relaxare este din ce în ce mai puțin și sunt reproșuri de partea iubitului sau a grupului de prieteni, ai putea astăzi să îi împaci pe toți și să găsești o activitate comună. Distracția este mai mare când sunteți mai mulți, așa că nu-ți rămâne decât să te ocupi de organizare. Doar stai cel mai bine la acest capitol.

Vărsător
Deși aveai planuri pentru a ieși în oraș sau a participa la un eveniment monden alături de colegi sau de niște prieteni, un eveniment neprevăzut în familie îți dă peste cap tot programul stabilit și trebuie să anulezi ieșirea.

Pești
Posibil să intri în conflict cu unul dintre prieteni/ apropiați, deoarece nu sunteți pe aceeași lungime de undă în ceea ce privesc principiile, valorile personale și mentalitățile. Norocul tău este că partenerul te susține și te ajută să înțelegi că atitudinea agresivă nu este soluția.

Pe protvplus.ro, puteți urmări gratuit toate emisiunile preferate:


 

related posts