Horoscop zilnic 12 martie 2021. Peștii au o zi fantastic de norocoasă, plină de surprize, vezi ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 12 martie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Contextul astral de astăzi îți aduce o revelație legată de sfera relațională. Deși pare să ai un conflict interior, care-ți cere să te adaptezi noilor principii spre care trebuie să te îndrepți, reușești până la urmă să lași în urmă schemele și atașamentele vechi și să fii deschisă noului.

 

Taur

 

Încerci, astăzi, să-ți recuperezi o sumă de bani pe care ai împrumutat-o unui prieten. Poți afla și niște secrete legate de cineva apropiat, care acționează într-un mod pe care tu îl consideri incorect sau lipsit de moralitate.

 

Gemeni

 

Tensiunile de la locul de muncă încep să se rărească, ai susținerea șefilor, mai ales după un dialog sincer pe care l-ai avut cu aceștia. În altă ordine de idei, este o zi favorabilă planului sentimental și relațiilor cu persoane aflate departe de tine, în străinătate sau în alt oraș. Deși cel cu care speri să legi o comunicare mai strânsă se află departe, ai putea să încerci să creezi punți de legătură profunde.

 

Rac

 

Astăzi, primești vești din străinătate, de la rude, prieteni, de la o instituție de învățământ unde ai aplicat pentru studii sau pentru o bursa. Totodată, este posibil să ai o surpriză și să cunoști pe cineva în mediul online, cu care să începi să comunici.

 

Leu

 

Deși îți dorești să treci la un nivel superior al relației, Saturn poziționat pe casa relațiilor pune frână și nu te lasă să sari etape. La locul de muncă, reușești să-ți restructurezi activitatea și să inițiezi niște dialoguri legate de salarizare, mai ales că ai primit sarcini în plus.

 

Fecioară

 

Astăzi, ești mulțumită de evoluția pe care o ai în relație, și anume ai reușit să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Acest lucru i se datorează și lui Venus, micul benefic și planeta iubirii, poziționată în sectorul relațiilor. Este foarte important pentru tine acest lucru, pentru că vrei să vibrezi la nivel profund alături de partenerul de viață.

 

Balanță

 

Unele probleme ce se ivesc astăzi în sfera financiară le vei putea rezolva cu ajutorul partenerului. Relația cu acesta este armonioasă și traversezi o perioadă bună din punct de vedere relațional. La serviciu, ai mai multă susținere în a-ți atinge obiectivele și a-ți defini altele noi.

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o surpriză în sfera sentimentală. În sfera profesională, urmează o perioadă în care trebuie să-ți schimbi maniera de a gândi și de a obține câștigurile. Este o perioadă în care ești creativă, inspirată. Poți folosi această energie pentru a-ți manifesta potențialul creativ și a face lucruri care-ți fac plăcere, cum ar fi dezvoltarea unei pasiuni.

 

Săgetător

 

Intri, astăzi, foarte ușor în conflict cu membrii familiei, din cauza unor chestiuni patrimoniale și riști să te cerți și cu partenerul de cuplu din cauza altora. Mai bine folosești constructiv energia planetei Marte și preiei din treburile partenerului, care trebuie să se încadreze într-un termen limită, într-un proiect pentru serviciu.

 

Capricorn

 

Astăzi, poți să ai parte de o surpriză de ordin financiar. Un membru al familiei te ajută cu o sumă de bani sau partenerul este cel care-ți face un cadou. La serviciu poți semna un contract, care să-ți aducă mai mulți bani în conturi.

 

Vărsător


Ești decisă, astăzi, să semnezi un contract, care-ți poate aduce venituri suplimentare. Ești tentată să-ți faci planuri privind sumele pe care le vei încasa, însă este posibil să apară niște blocaje sau amânări. În planul sentimental, trebuie să ai răbdare și să nu te lași prinsă de impulsuri agresive, pentru că poți strica tot!

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează zodia, împreună cu Venus, micul benefic, îți aduce o zi norocoasă, plină de surprize. Fructifică oportunitățile care vin spre tine! Este un moment excelent pentru a face un pas înainte și a atrage norocul de partea ta!

Motivul pentru care Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan

related posts

Modifică setările cookies