Horoscop zilnic 12 martie 2022. Fecioarele cunosc pe cineva care va însemna mult în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 12 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimente neprevăzute pot să apară, astăzi, în familie și mai ales privind situația financiară. S-ar putea să ai niște idei de investiție sau să primești o sumă de bani neașteptat. În planul sentimental, nu stai prea bine, pentru că nu ești mulțumită de evoluția relației.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi vine cu o deschidere către comunicare și cooperare cu cei cu care intri în contact. Discuți cu partenerul despre planurile voastre privind familia, întemeierea unei familii dacă sunteți la începutul relației sau despre posibilitatea achiziționării unei locuințe.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară. Pentru că ai niște cheltuieli neprevăzute, este posibil să depășești bugetul și să intri în cardurile de credit. Totodată, poți participa la un eveniment cultural sau la o întâlnire cu prietenii sau familia.

 

Rac

 

Luna îți traversează și astăzi zodia și ești mai sensibilă, irascibilă și ai nevoie de atenția partenerului de cuplu sau a familiei. Ești foarte implicată în treburile casnice și ai impresia că ziua nu se mai termină. Pe seară, organizezi o petrecere sau ieși cu prietenii în oraș.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi vine cu o stare mai puțin bună, pentru că Luna traversează sectorul frământărilor interioare. Încerci să ieși din această stare și accepți invitația de a merge la un eveniment cu prietenii, o ieșire în oraș sau o vizită familiei.

 

Fecioară

 

Astăzi ești înconjurată de prieteni, de foști colegi, participi la un eveniment în oraș, te revezi cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult și ai parte de trăiri profunde. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști o persoană, care, în scurt timp să-ți devină partener.

 

Balanță

 

Chiar dacă este o zi de weekend, te preocupă situația la locul de muncă, activitățile profesionale, sarcinile și programul de lucru. Posibil, să ai niște dialoguri cu șefii, în care aceștia să fie de acord, după mult timp, cu opiniile tale. În ce privește relația cu străinătatea, este posibil să primești vești de la  cineva cu care nu ai mai vorbit de mult.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi vine cu o ieșire în oraș, cu prietenii, la un eveniment. Cert este că ești în centrul atenției, ai inspirație într-un proces de creație, primești laude. Totodată, dacă ești singură, această ieșire îți poate în cale persoane deosebite, cu care poți lega prietenii strânse sau chiar să începi o relație de durată.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă, locuință. Ai idei de schimbare a spațiului de locuit și i le împărtășești partenerului de cuplu. Traversezi o perioadă în care planurile tale privind schimbări în casă, familie, se pot materializa. Relațiile cu părinții sunt bune.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu o zi plină de surprize din partea partenerului sau a familiei. Faci multe deplasări și cumpărături și pregătești o întrevedere cu familia, cu cei apropiați, pentru a sărbători un eveniment important pentru tine și partenerul tău.

 

Vărsător

 

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru chestiunile gospodărești, dar și pentru activitatea de la locul de muncă. Veștile pe care le primești de la serviciu nu sunt încă confirmate, dar te îngrijorezi cu privire la noul program de lucru. Trebuie să te reorganizezi și încă nu știi cum. 

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru sectorul sentimental sau pentru copii, dacă ești părinte. Se anunță o zi cu multă distracție, creativitate, întâlniri cu prietenii, cu cei dragi. Posibil, în partea a doua a zilei, să participi la o petrecere. Dacă ești singură, sunt șanse să cunoști pe cineva cu care să devii apropiată.

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Pastrav în papiota

related posts

Modifică setările cookies