Horoscop zilnic 12 martie 2023. Leii au parte de o vindecare, o călătorie sau o nouă iubire. Ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 12 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Conjuncția care se formează astăzi în zodia ta, în casa personalității, între Jupiter, marele benefic, și Chiron, s-ar putea să deschidă anumite răni nevindecate, dar te va ajuta să le înțelegi, să le accepți și apoi să-ți reconsideri sistemul de valori, pentru că Jupiter este guvernatorul casei filosofiei de viață.

 

Taur

Conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Chiron, micul înțelept, care se formează astăzi în zodia Berbec, pe casa frământărilor interioare, subconștientului și trecutului, vine să scoată la suprafață anumite situații și traume din trecut, cu scopul să le analizezi, să le înțelegi și să te vindeci. Posibil să te apropii mai mult de spiritualitate, să ai revelații și conștientizări.

 

Gemeni

Conjuncția care se formează astăzi în casa viselor și planurilor de viitor, între Jupiter, guvernatorul sectorului relațional, și Chiron, vindecătorul rănilor sufletești, îți aduce niște conștientizări, înțelegerea unor lucruri care te țineau blocată. Ai posibilitatea să scapi de o atitudine negativă și să treci la următorul nivel al relației. Dacă vei fi deschisă, vei reuși să obții vindecarea.

 

Rac

Conjuncția care se formează astăzi în sectorul asociat carierei, sferei profesionale și imaginii, între Jupiter, guvernatorul casei serviciului, și Chiron, micul înțelept, vine să scoată la suprafață niște răni, piedici sau dificultăți pe care le-ai avut în relația cu șefii sau cu părintele cu autoritate din viața ta. S-ar putea să înțelegi anumite lucruri, să ai niște conștientizări și să reușești să scapi de niște frici sau blocaje pe care le ai în carieră.

 

Leu

Conjuncția dintre Jupiter, guvernatorul casei sentimentale, și Chiron, micul înțelept, care se formează, astăzi, în zodia Berbec, pe casa filosofiei de viață, lărgirii orizonturilor, vine să scoată la suprafață anumite răni, blocaje, pentru a le vindeca. S-ar putea să ai parte de niște experiențe, care să-ți aducă o vindecare printr-un proces de creație, o călătorie sau o nouă iubire.

 

Fecioară

 

Conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Chiron, micul înțelept, care se formează astăzi în zodia Berbec, pe casa transformărilor profunde, îți aduce niște conștientizări, înțelegerea unor lucruri care te țineau blocată. Contextul astral susține vindecarea de unele frici, răni, eliminarea unor blocaje care te țin în loc să mergi mai departe.

 

Balanță

Conjuncția dintre Jupiter, guvernatorul casei comunicării și gândirii, și Chiron, micul înțelept, care se formează astăzi în zodia Berbec, pe casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, poate aduce niște conștientizări printr-un dialog pe care partenerul îl inițiază. Dialogul va duce spre rezolvarea unor chestiuni pe care trebuia să le lămuriți de mai mult timp. Vindecarea va veni după ce vei înțelege anumite lucruri.

 

Scorpion

Conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Chiron, micul înțelept, care se formează astăzi în zodia Berbec, pe casa muncii și sănătății, s-ar putea să scoată la suprafață anumite răni și nemulțumiri, pe care le-ai ignorat. Va fi nevoie să fii mai atentă, să înțelegi unele lucruri, să elimini din viața ta blocajele sau barierele pe care singură ți le pui. Jupiter și Chiron te pot ajuta să realizezi că trecând prin diverse situații, care te blochează, vei învăța, te vei dezvolta, și în cele din urmă te vei vindeca de niște frici, care au legătură cu sfera profesională.

 

Săgetător

Conjuncția dintre Jupiter, guvernatorul tău, și Chiron, micul înțelept, care se formează astăzi în zodia Berbec, pe casa iubirii, copiilor, creativității, pasiunilor și valorificării unui talent, va scoate la suprafață anumite frici, răni emoționale, pe care până acum le-ai ignorat. Rolul contextului astral este să conștientizezi unde ai greșit în aceste domenii, unde ai pus bariere sau ai blocat cursul unor evenimente. Când mintea ți se va limpezi, atunci vei obține și vindecarea.

 

Capricorn

Conjuncția care se formează astăzi în zodia Berbec, din casa vieții de familie, copilăriei, rădăcinilor, relațiilor cu părinții, între Jupiter, marele benefic, și Chiron, micul înțelept, s-ar putea să deschidă anumite răni nevindecate, dar te va ajuta să le înțelegi, să le accepți și apoi să obții o vindecare, să începi un capitol nou în viața personală, dar pe alte baze.

 

Vărsător

Conjuncția care se formează astăzi în casa comunicării și gândirii, între Jupiter, marele benefic, și Chiron, vindecătorul rănilor sufletești, îți aduce dialoguri sincere, care pot duce la înțelegerea unor lucruri, care te țineau blocată. Posibil să-ți fi pus anumite bariere, însă acum vei avea niște revelații în planul sentimental, în relațiile cu cei dragi și vei fi deschisă să rezolvi la timp ce nu merge. Procedând astfel, vei reuși să te eliberezi de niște frici, blocaje și frustrări, care te-au măcinat mai multe luni la rând.

 

Pești

Conjuncția care se formează astăzi în sectorul financiar și al stimei de sine, între Jupiter, guvernatorul tău, și Chiron, vindecătorul rănilor sufletești, îți aduce niște conștientizări legate de valoarea ta, contractele de muncă, banii pe care îi câștigi și cheltuirea acestora. Ești invitată să-ți reconsideri sistemul de valori și credințele personale, să-ți dai mai multă valoare și să scapi de blocaje sau frici care au legătură cu siguranța zilei de mâine.

 

 

related posts

Modifică setările cookies