Horoscop zilnic 12 noiembrie 2020. Racii iau o decizie majoră cât privește viața de cuplu, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 12 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Contextul astral de astăzi anunță formarea conjuncției Jupiter-Pluton în zodia Capricorn. Jupiter este marele benefic și guvernează credința, optimismul, gândirea pozitivă, moralitatea, recunoștința, speranța și legea. Pe când Pluton este planeta trasformărilor profunde și a regenerării, guvernează emoțiile intense, obsesiile, puterea. Energiile celor două planete se unesc și acționează împreună. Pe harta astrală a fiecărui nativ această conjuncție se formează într-un anume domeniu. Abordată pozitiv, conjuncția Jupiter-Pluton are o mare putere de schimbare, de a trece peste un obstacol și de a-l transforma într-o oportunitate.

 

Berbec

 

Configurația astrală de astăzi și anume conjuncția Jupiter-Pluton din zodia Capricorn, ar putea să-ți aducă o schimbare în carieră, o reușită, să fii preocupată de imaginea și statutul tău personal. Renunță la ce nu te mai reprezintă și nu-ți mai aduce satisfacție profesională!

 

Taur

 

Pentru tine conjuncția Jupiter-Pluton se formează în sectorul asociat studiilor, călătoriilor, schimburilor de experiență profesională, a principiilor și convingerilor după care te ghidezi în viață. Cum Pluton este guvernatorul casei relațiilor, este posibil ca schimbarea de care vei avea parte să aibă legătură cu partenerul, acesta să te ajute să identifici ceea ce nu te mai reprezintă. Dacă ești singură, poți întâlni o persoasă deosebită, care să-ți marcheze viața.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi anunță conjuncția Jupiter-Pluton, care se formează în harta ta astrală în sectorul financiar, al transformărilor profunde, a emoțiilor puternice și a intimității. Așadar, poți avea parte de o revelație în domeniul financiar, să găsești soluții originale de a returna o datorie, de a administra o moștenire. Cum Jupiter este guvernatorul casei relațiilor, iar Pluton guvernatorul casei muncii și a sănătății, pot să apară oportunități în cele trei domenii, de a-ți trasforma radical viața.

 

Rac

 

Conjuncția Jupiter-Pluton din zodia Capricorn se formează la tine în sectorul căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor și proceselor. Așadar, se pot lua decizii majore în cuplu, faci curățenie în viața ta și poți încheia o etapă într-un parteneriat personal sau profecional. Dacă împreună cu partenerul de cuplu ajungeți la concluzia să vă mai acordați o șansă, este un moment bun pentru o reinventare a vieții de cuplu.

 

Leu

 

Configurația astrală de astăzi, conjuncția Jupiter-Pluton din zodia Capricorn, se formează în casa muncii tale, a relației cu colegii și a sănătății. Așadar, pot avea loc schimbări la nivel profesional, poți primi oferte de job sau poți rămâne la actualul loc de muncă, însă ceri schimbarea condițiilor de lucru și vei fi surprinsă că se aprobă cererile tale. În ce privește sănătatea, vei acorda mai multă atenție, mergi la investigații și posibil să găsești un medic, care să-ți dea un tratament potrivit. Totodată, este recomandat să adopți un stil de viață sănătos și să elimini din viața ta tot ce-ți face rău.

 

Fecioară

 

Conjuncția Jupiter-Pluton care se formează astăzi în zodia Capricorn îți aduce mari transformări în sectorul sentimental, al relației cu copiii, găsești timp să te ocupi de o pasiune, te poți afirma, ți se recunosc meritele, iar un talent ar putea fi valorificat din punct de vedere financiar.

 

Balanță

 

Configurația astrală de astăzi, conjuncția Jupiter-Pluton, care se formează în zodia Capricorn, îți aduce transformări în viața de familie, în ce privește căminul, regimul unei locuințe, vanzarea sau achiziționarea unui imobil, dar și o reconectare cu părinții, pe care i-ai neglijat în ultimul timp.

 

Scorpion

 

Conjuncția Jupiter-Pluton, care se formează astăzi în zodia Capricorn, activează sectorul comunicării, al schimbului de opinii, al cunoștințelor, informațiilor, studiilor, interacțiunii cu ceilalți, al deplasărilor, dar și al relației cu frații. Așadar, vei fi ajutată din astral să interacționezi mai bine cu cei cu care intri în contact. În planul profesional, poți negocia un contract profitabil, care să-ți aducă mai mulți bani în conturi.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi, conjuncția Jupiter-Pluton, care se formează în zodia Capricorn, aduce o transformare profundă în ce te privește, pentru  că se activează un potential ascuns, pe care îl poți folosi în sectorul financiar, să-ți crești veniturile sau să renunți la activități, care nu-ți mai aduc beneficii financiare și să le înlocuiești cu altele care îți aduc profit.

 

Capricorn

 

Configurația astrală de astăzi, conjuncția între Jupiter, marele benefic, și Pluton, planeta transformărilor profunde și a regenerării, se formează în casa personalității tale. Prin urmare, vei lua decizii importante în viața ta, ai o capacitate mare să-ți atingi niște obiective și dorințele cele mai arzătoare ți se îndeplinesc.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi, conjuncția Jupiter-Pluton din zodia Capricorn, îți activează sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației, trecutului, problemelor, crizelor. Cum Jupiter este marele benefic și Divinitatea, iar Pluton este planeta transformărilor profunde, cele două planete îți unesc forțele și-ți aduc o revelație, o soluție să scapi dintr-o situație care te copleșește, să închei un capitol din trecut, să elimini din viața ta ce nu te mai reprezintă și să privești cu încredere spre viitor.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, conjuncția Jupiter-Pluton din zodia Capricorn, îți activează sectorul asociat anturajului, prietenilor, grupurilor sociale din care faci parte, proiectele, planurile de viitor, idealurile și speranțele. Cum Jupiter îți guvernează sectorul carierei și al ambițiilor profesionale și Pluton este planeta transformărilor profunde și este guvernatorul casei principiilor și convingerilor de viată, vei face niște schimbări majore în viața ta, renunți la unii prietenii, la proiecte care nu te mai reprezintă, posibil să-ți schimbi idealurile și să vrei să-ți construiești viața pe alte baze.

 

 

Vezi și : Sfaturi în relații de pe TikTok

 

related posts

Modifică setările cookies