Horoscop zilnic 12 noiembrie 2021. Racii au nevoie să ia urgent o pauză de la stresul cotidian, ce se întâmplă cu Gemenii


Horoscop zilnic 12 noiembrie 2021. Racii au nevoie să ia urgent o pauză de la stresul cotidian, ce se întâmplă cu Gemenii

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral te ajută, în prima parte a zilei, să-ți faci treburile și ar fi bine dacă ai reuși să te organizezi, pentru că începând de la prânz vei simți cum îți scade energia. S-ar putea să nu mai ai același randament. Mai mult de atât, te cuprind o serie de gânduri, trăiri, nu ai dispoziție de a socializa și vrei să fii lăsată în pace. Mai multă odihnă ți-ar prinde bine.

 

Taur

 

La serviciu s-ar putea să ai parte de multă presiune din partea șefililor, să rezolvi o serie de chestiuni financiare sau poate ești determinată să obții o mărire salarială. Și cu partenerul de cuplu s-ar putea să ai unele confruntări de opinii. Aveți momente când mentalitățile diferă atât de mult încât îți pui uneori întrebarea ce căutați împreună.

 

Gemeni

 

În prima parte a zilei, ești interesată să participi la un curs, să te înscrii la un seminar sau primești vești din străinătate, o propunere de job sau de schimbare a domeniului de activitate. După prânz, însă, se activează sectorul profesional și relația cu șefii cu care, s-ar putea, să ai niște discuții separate de restul colegilor. S-ar putea să fii cooptată într-o altă echipă.

 

Rac

 

În prima parte a zilei, primești niște bani sau te preocupă un context financiar. În partea a doua a zilei, când Luna ajunge în zodia Pești, pe sectorul casei călătoriilor, vrei să pleci undeva în weekend, fără să ai nimic stabilit, rezervat. Ai nevoie de o mică pauză de la stresul acumulat în timpul săptămânii.

 

Leu

 

În prima parte a zilei, s-ar putea să apară unele confruntări cu partenerii de lucru, colegii, șefii sau chiar partenerul de viață. Nimeni nu-ți intră în voie și simți nevoia să-ți descarci nervii pe cineva. Poate ai norocul și interlocutorii tăi nu te bagă în seamă sau îți înțeleg nemulțumirile și nu strici o relație. În partea a doua a zilei, încasezi niște bani.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei, ești foarte activă la locul de muncă, iar dacă lucrezi în regim de telemuncă, reușești să faci și multe treburi gospodărești. Astfel, te vei putea bucura de o după-amiază liniștită, dar și de un weekend alături de partenerul de cuplu. Aveți în plan să plecați în afara orașului, așa că ești motivată să termini tot ce ți-ai propus.

 

Balanță

 

Luna îți traversează casa a-V-a din harta astrală, respectiv sectorul asociat iubirii, aventurii, copiilor, distracției și creativității și toate acțiunie din prima parte a zilei se vor învârti în jurul acestor domenii. În schimb, în partea a doua a zilei, când Luna ajunge în Pești, pe casa serviciului, s-ar putea să ai inspirație și o idee originală, să găsești soluția la o problemă apărută.

 

Scorpion

 

Astăzi, în prima parte a zilei, va trebui să te decizi asupra programului pe care vrei să-l ai în weekend. Oscilezi între a ajunge cu treaburile casnice la zi, a pleca două zile în afara orașului sau a ieși cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult. Este o ocazie bună să te mai destresezi, așa că programezi o ieșire diseară.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei, ești mai mult pe drumuri să rezolvi diverse. S-ar putea să apară surprize neprevăzute, mai ales dacă ai de obținut niște acte sau documente oficiale de la instituții publice. La serviciu, prima parte a zilei stă sub semnul surprizelor, așa că fii flexibilă dacă ți se dă peste cap tot programul. În partea a doua a zilei, te preocupă casa, familia, aprovizionarea și poate vizita la unul dintre părinți.

 

Capricorn

 

Astăzi, s-ar putea să achiziționezi niște lucruri pe care le urmărești de mult, să găsești o ofertă bună și să nu ratezi ocazia. În partea a doua a zilei, ești foarte activă în ședințe, ai propuneri și idei, care sunt salutate de către șefi. Dialogul cu unul dintre apropiați ar putea să te facă să-ți schimbi anumite concepții despre valoarea banilor.

 

Vărsător

 

Ești foarte preocupată de viața de familie, de relația cu părinții, de administrarea unui imobil sau treburile gospodărești. Chiar dacă mai apar și tensiuni, reușești să te abții să nu iști o dispută care să nu se termine tocmai bine. În partea a doua a zilei, încasezi bani și mergi la shopping. Atenție și nu depăși bugetul!

 

Pești

 

Ai noroc, astăzi, la informații secrete sau la lucruri care-ți vor folosi pe viitor în activitatea profesională și în abordarea unor persoane cu care vei lucra. Dacă în prima parte a zilei, nu ai un randament prea ridicat, lucrurile se schimbă după prânz, când Luna ajunge în zodia ta și-ți aduce inspirație și fler într-o chestiune profesională.

related posts

Modifică setările cookies