Horoscop zilnic 12 noiembrie 2022. Berbecii tânjesc după mai multă atenție din partea partenerului, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 12 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna traversează astăzi zodia Rac și te preocupă chestiunile gospodărești. Relația cu familia se îmbunătățește și s-ar putea să aveți o întâlnire. De asemenea, ai nevoie de mai multă atenție din partea partenerului de cuplu.

 

Taur

 

Luna îți traversează astăzi sectorul comunicării și deplasărilor, așa că vei vorbi mult la telefon sau pe mediile online și faci deplasări, la cumpărături sau în vizită la rude și prieteni. Se anunță o zi agitată, dar cu satisfacția că rezolvi cam tot ce ți-ai propus. 

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna traversează zodia Rac, respctiv casa banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din activități extraprofesionale și este posibil să ai niște idei de a suplimenta veniturile sau găsești niște artificii prin care poți plăti niște datorii în rate. De asemenea, s-ar putea să pleci la cumpărături și să găsești niște oferte bune.

 

Rac


Luna îți traversează astăzi zodia și-ți imprimă o stare de bine, însă s-ar putea să fii inconstantă în decizii în viața personală. Ai nevoie de mai multă afecțiune din partea celor dragi și este posibil să-ți petreci ziua în familie, în tihnă. Este locul unde simți că te încarci cu energie de fiecare dată.


Leu

 

Cu Luna în tranzit prin casa frământărilor interioare, trecutului și introspecției, s-ar putea ca astăzi să fii mai îngândurată și să încerci să pui cap la cap niște informații care au venit spre tine. De asemenea, dacă apar mici probleme de sănătate, nu le băga în seamă, deoarece sunt trecătoare. Odihna și un regim de viață sănătos te-ar ajuta mult.


Fecioară

 

Astăzi Luna traversează zodia Rac, respectiv casa prietenilor și deși ai tendința să te duci la o întâlnire cu aceștia, te răzgândești în ultimul moment, pentru că ți-aduci aminte că unii dintre ei nu s-au dovedit de încredere și ți-au înșelat așteptările.

 

Balanță

 

Deși este o zi liberă, contextul astral de astăzi te îndeamnă să te gândești la proiectele profesionale și la cum să găsești un echilibru între viața de familie și carieră. În partea a doua a zilei, s-ar putea să apară niște dialoguri în contradictoriu cu unul dintre părinți.


Scorpion

 

Cu Luna în tranzit prin zodia Rac s-ar putea să te împarți între treburile casnice și o activitate din sectorul educațional. Dacă ai început niște cursuri de perfecționare, astăzi este o zi favorabilă acumulării de informație. De asemenea, vei avea un randament ridicat intelectual.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi vine cu rezolvări în ce privește o chestiune care ține de casă, familie. Posibil să iei niște decizii importante, mai ales că te-ai frământat mai multe luni cum să procedezi într-o situație. De asemenea, faci socoteli financiare și-ți reorganizezi cheltuielile până reușești să obții venituri în plus.

 

Capricorn

 

Deși este weekend, astăzi, te afli față în față cu o propunere de colaborare venită de la unul dintre prieteni. Ești mulțumită că ți se recunoaște valoare și ai satisfacții profesionale, mai ales că pentru tine contează mult acest domeniu. Dacă ești singură, revine cineva din trecut în viața ta.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să fii nevoită să lucrezi o parte din zi. Te afli față în față cu niște informații pe care nu știi cum să le folosești. Comunicarea cu colegii este bună și ești mulțumită de turnura pe care o iau unele evenimente, care-ți scot în valoare abilitățile și experiența.

 

Pești

 

Dacă ești singură, simți nevoia de siguranță emoțională și ai nevoie de mai multă atenție din partea persoanelor apropiate. Dacă ești implicată într-un proces de creație, ai multă inspirație. Dacă faci parte dintr-un cuplu, îi pregătești o surpriză partenerului.

related posts

Modifică setările cookies