Horoscop zilnic 12 octombrie 2020. Berbecii au azi noroc la bani și relații amoroase, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 12 octombrie. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Deși gândul ți-e la weekend și la petrecerea timpului într-un mod relaxant, astăzi vei avea oportunități de încheiere a unor contracte/parteneriate, de pe urma cărora să obții și beneficii financiare însemnate. Așa că, fii pe fază și nu rata șansele! În planul amoros ești tentată să flirtezi cu un coleg.

 

Taur

Începi săptămâna în forță, însă nu la locul de muncă, ci acasă, unde se tot ivesc evenimente neașteptate. La serviciu ai parte de armonie și înțelegere cu echipa cu care lucrezi și ești fericită că într-un final sunteți toți pe aceeași lungime de undă, iar ideile tale revoluționare vor fi puse în practică curând.

 

Gemeni

Luna îți parcurge astăzi sectorul comunicării și al schimbului de opinii, așa că te vei face remarcată cu sarcinile de muncă, iar rezolvarea acestora îți vor scoate în evidență experiența, aptitudinile și abilitățile de comunicare.

 

Rac

Încep să ți se rezolve problemele, mai ales că familia va fi cea care te va ajuta cu un ajutor financiar, un avans, pentru a putea accesa un credit mai mare. Totodată, primești un ajutor și de la prieteni, care te recomandă într-un proiect sau într-un job.

 

Leu

Prezența Lunii în semnul nașterii tale, respectiv în casa personalității, îți poate aduce mai multă detașare față de factorii de stres, mai multă diplomație, ceea ce te face să depășești mai ușor provocările și evenimentele solicitante ale zilei.

 

Fecioară

Preocupările de natură financiară continua și astăzi, însă Venus, guvernatoarea casei banilor, poziționată în semnul nașterii tale, marchează un tranzit favorabil și vei beneficia de sprijin financiar, așa că stai liniștită în ce privește acest aspect!

 

Balanță

Astăzi, ai parte de surprize în planul sentimental. La serviciu, dacă nu ai apucat să reglezi niște situații, ai putea încerca să faci acest lucru astăzi, să ajungi la o concluzie și dacă viața ta profesională nu te mai mulțumește, să faci ordine.

 

Scorpion

Posibil, astăzi, să amâni niște întâlniri cu prietenii sau cu persoana iubită, deoarece apar niște situații neașteptate în planul profesional și ești nevoită să le rezolvi până nu se complică lucrurile. Totodată, ești încurajată să-ți iei niște diplome/atestate, studii lăsate neterminate sau o idee pe care ai abandonat-o acum mulți ani și care ar fi fost o afacere de succes, dacă ai fi riscat puțin.

 

Săgetător

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să-ți faci ordine în viața personală, dar și în viața celor din jur. Îi poți ajuta pe cei dragi să devină mult mai serioși în ceea ce fac, pentru că intuiești foarte bine perspectiva.

 

Capricorn

Cauți astăzi metode de a obține venituri alternative. Toate cele trei planete poziționate în semnul nașterii tale, te vor ajuta în exploatarea talentelor în scop financiar. Și chiar dacă Jupiter, marele benefic, nu se simte cel mai bine în zodia Capricorn, el va opera ca un scut protector, aducător de șanse și-ți va consolida imaginea și statutul personal, iar beneficiile financiare nu vor înceta să apară, în urma eforturilor depuse.

 

Vărsător

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să intervii într-o problemă conjugală, în afaceri, în divergențele contractuale sau în evoluția proceselor, dacă le ai în desfășurare. Acasă, contezi pe sprijinul familiei, care este deschisă să-ți ofere ajutorul într-o situație.

 

Pești

Ești invitată, astăzi, de către astre, să negociezi un contract, să programezi ședințe/întâlniri, care vor avea rezultat final încheierea unui parteneriat. Posibil să aibă loc schimbări în regimul muncii la serviciu și ar fi bine să cooperezi cu aspectele astrale.

 

Ce nume crezi ca va avea copilul lui Smiley? - Trending Review cu Daragiu - episodul 41

 

related posts

Modifică setările cookies