Horoscop zilnic 12 octombrie 2021. Vărsătorii au o problemă de sănătate care necesită investigații, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 12 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, te preocupă sfera socio-profesională și chiar dacă nu vei avea susținerea superiorilor sau a unor colegi în demersurile tale și vei fi într-o situație dificilă, tot găsești puterea să acționezi și să iasă lucrurile așa cum crezi tu că este mai bine.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi activează sectorul principiilor și mentalităților și s-ar putea să întâmpini dificultăți să accepți o situație în planul profesional, pentru că nu rezonează cu viziunea ta. Totodată, ai de rezolvat o serie de chestiuni administrative, iei legătura cu instituții și te lovești de birocrație.

 

Gemeni

 

Astăzi, faci eforturi să obții niște sume de bani sau încerci să administrezi resursele comune cu partenerul, o moștenire sau un credit. Dacă intenționezi să faci niște achiziții pentru casă, te răzgândești de la o zi la alta, pentru că găsești oferte mai bune.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dialoguri cu partenerul de cuplu legate de casă, cămin, locuință, de administrarea unor bunuri. Mercur retrograd întârzie sau blochează unele demersuri, care privesc rezolvarea unor chestiuni administrative ale locuinței și acest lucru ar putea să aducă tensiuni între tine și partener.

 

Leu

 

Astăzi, te dedici, în mare parte, activităților profesionale și chestiunilor curente gospodărești. Posibil la serviciu să înveți lucruri noi sau să fii nevoită să predai unui coleg din sarcinile tale. Nu ești în cea mai bună formă să înveți pe altul ce are de făcut, dar faci eforturi, ca procesul de predare să dureze mai puțin.

 

Fecioară

 

Nu accepta, astăzi, sarcini în plus fără să o creștere salarială! În schimb, dacă ai intenția să ceri o mărire salarială, fără să faci ceva în plus, așteaptă până pe data de 18 octombrie, când Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă. În planul sentimental, abordarea unor subiecte sensibile ar putea să rezolve o problemă mai veche. 

 

Balanță

 

Dacă ți-ai propus pentru astăzi să ajungi la zi cu treaba în casă, află că nu ai un randament prea bun și vei face un efort mai mare pentru a rezolva aceleași treburi casnice în comparație cu o altă zi. Recomandarea astrelor este să-ți rezervi timp pentru tine, să te reechilibrezi și de abia apoi să rezolvi ce ți-ai propus.

 

Scorpion

 

Astăzi, nu te afli în cea mai bună dispoziție și nici cea mai bună interlocutoare în conversații nu ești. Te concentrezi pe ce ai de făcut la serviciu, iar dacă lucrezi în regim de telemuncă, încerci în paralel să înveți pentru un examen, să pregătești un proiect sau o lucrare.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te concentrezi pe unele chestiuni financiare și este posibil să rezolvi o parte dintre acestea, pentru că știi cum să pui problemele, să obții banii care ți se cuvin, să amâni o plată sau să negociezi în favoarea ta un contract nou.

 

Capricorn

 

Traversezi, astăzi, o zi în care îți asumi responsabilități, participi la evenimente importante, au loc dialoguri cu șefii, cu instituții, cu persoane cu putere de decizie sau din străinătate. Primești sfaturi utile, te întâlnești cu oameni cu experiență de la care ai ce învăța. Este o zi de afirmare, recunoaștere a meritelor sau de promovare.

 

Vărsător

 

Atenție, astăzi, la starea de sănătate, pentru că este posibil să se acutizeze unele afecțiuni, în special ale coloanei! Dacă este o problemă mai veche, poate ar fi indicat să faci o vizită medicului, să începi niște investigații sau un tratament.

 

Pești

 

Ferește-te, astăzi, să comentezi sau să critici acțiunile unui prieten sau o dispută între două persoane din grupul tău, pentru că este posibil să pici la mijloc! În altă ordine de idei, ar trebui să-ți clarifici prioritățile profesionale, de pe urma cărora obții beneficii financiare.

 

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Coaste de porumb și aripioare de pui crocante

related posts

Modifică setările cookies