Horoscop zilnic 12 octombrie 2022. Capricornii au parte de o aventură romantică cu un bărbat, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 12 octombrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să ai parte de un câștig neașteptat. Conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului, care se formează în casa banilor, poate aduce și instabilitate financiară, dar și recuperarea unei datorii. Posibil să faci niște cheltuieli pe care le-ai tot amânat.

 

Taur

 

Astăzi, cu Luna în tranzit prin zodia ta, te simți bine, ai energie, ești optimistă și spor în toate activitățile pe care le întreprinzi. Pentru că Luna formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa personalității, s-ar putea să ai parte de o zi neobișnuită, în care să rezolvi diverse situații, într-un mod original.

 

Gemeni


Astăzi este posibil să traversezi o zi mai dificilă din punct de vedere al energiei și randamentului intelectual. Luna îți travesează casa izolării, subconștientului și trecutului și este posibil să te frământe anumite chestiuni, să te bulverseze apariția unei persoane din trecut.

 

Rac

 

Astăzi ai parte de suprize de la sau prin prieteni. Dacă socializezi mai mult, ieși la întâlniri, participi la evenimente, poți avea parte de experiențe interesante și poți întâlni persoane, care să te ajute în proiectele tale. În ce privesc planurile și proiectele de viitor acestea pot crește dacă prinzi oportunitățile, care se vor ivi în perioada următoare.

 

Leu

 

Luna îți traversează astăzi sectorul carierei și imaginii și formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului. Așadar, s-ar putea să te remarci mai ușor, ai șansa să-ți impresionezi șefii cu o idee originală sau să-ți atingi un obiectiv profesional.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru sarcinile și activitățile profesionale. S-ar putea să apară evenimente neprevăzute sau răsturnări de situație. Recomandarea astrelor este să accepți sprijitul colegilor. Și sfaturile sunt binevenite. În altă ordine de idei, poți avea parte de o revelație, care să-ți schimbe perspectiva asupra unei situații.

 

Balanță

 

Evenimente neașteptate pot să apară în sectorul intereselor financiare sau a planului intim. Conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului, îți poate aduce sume importante de bani în conturile tale, dar și speculații financiare, de pe urma cărora să ai pierderi, așa că fii atentă cum gestionezi bugetul!

 

Scorpion


Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor în conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, vei avea parte de surprize de la partener. Totodată, este posibil să organizezi o petrecere sau un eveniment în familie cu ajutorul partenerului și să-ți surprinzi rudele. Dacă apar mici dispute, nu le băga în seamă!

 

Săgetător


Luna trece astăzi prin sectorul muncii și sănătății și formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că apar situații neprevăzute la serviciu sau în ce privește starea de sănătate. Programul poate fi dat peste cap și va fi nevoie să reprogramezi niște deplasări sau întâlniri.

 

Capricorn

 

Astăzi Luna îți traversează sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor și distracției. Așadar, ai nevoie de mai multă relaxare, de a petrece o parte din zi și-n compania partenerului sau a copiilor, dacă ești părinte. Dacă ești singură, se întrevede o aventură romantică în partea a doua a zilei.

 

Vărsător

 

Astăzi, conjuncția Lunii cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin sectorul casei, îți poate aduce evenimente neprevăzute în casă sau familie. Posibil să fie nevoie să faci niște cheltuieli, să repari ceva sau  să achiziționezi niște bunuri de o valoare mai mare, pentru că s-au stricat cele vechi.

 

Pești

 

Astăzi, Luna îți traversează casa comunicării și formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului. Reușești să comunici și să te înțelegi mult mai ușor cu interlocutorii tăi. Ești mai prietenoasă și surprinzi prin atitudine. Totodată, s-ar putea să ai dialoguri și vești care să te ia prin surprindere.

Betty Salam: „Tata era gelos pe soțul meu!”

 

related posts

Modifică setările cookies