Horoscop zilnic 12 octombrie 2023. Berbecii sunt tentații să aibă relații extraconjugale, Racii pot cuceri o persoană atrăgătoare


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 12 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Scorpion, de astăzi, vine să aducă tensiuni în sectorul financiar și intim. Posibil să iasă la suprafață și secrete. Unele contexte financiare, privind administrarea greșită a bugetului în comun, pot să aducă conflicte în cuplu. Și planul intim devine activ. Atenție la impulsul de a a avea relații extraconjugale!

 

Taur

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, tranzitează sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale și în următoarea perioadă s-ar putea să investești mai multă energie în aceste domenii. Atenție la faptul că vei fi mai predispusă la tensiuni decât să clădești o relație! Nu proiecta nemulțumirile tale pe ceilalți și folosește constructiv energia lui Marte!

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Scorpion, și urmează o perioadă în care vei fi mai energică la locul de muncă. Există și situația în care s-ar putea să te implici în mai multe proiecte, să te suprasoliciți și să apară unele probleme de sănătate. Atenție la relațiile cu colegii sau cei cu care desfășori activități, pentru că există posibilitatea să apară conflicte mai dese!

 

Rac

 

Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Scorpion, respectiv în casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și distracției vine să aducă mult dinamism în aceste domenii. Dacă ești singură, ai putea folosi acest tranzit astral pentru a avea curajul să cucerești o persoană cu care vrei să începi o relație. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, folosește energia lui Marte să-ți relansezi relația și evită accesele de gelozie sau posesivitate!

 

Leu

 

Marte, planeta actiunii, aduce, de astăzi, dinamism și determinare în rezolvarea unor chestiuni administrative ale casei, privind patrimoniul. Atenție la faptul că s-ar putea să dai naștere la conflicte mult mai ușor în familie și să-ți impui punctul de vedere!

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Marte, planeta actiunii, aduce dinamism și determinare în exprimarea ideilor, în negocieri și rezolvarea unor chestiuni administrative/financiare. Ai grijă cînd îți susții punctul de vedere într-un context profesional și evită să devii agresivă în comunicarea și interacționarea cu ceilalți! Chiar dacă ești bine intenționată, ceilalți nu vor privi cu ochi buni această abordare.

 

Balanță

 

Sectorul banilor este activat, de astăzi, de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Scorpion. Vei fi determinată să-ți crești veniturile, să închei contracte noi. Ai grijă că și cheltuielile pot crește și să te pripești, atunci când vrei să achiziționezi ceva!

 

Scorpion

 

Începând de astăzi te bucuri de tranzitul lui Marte, guvernatorul tău, prin casa personalității. Nu duci lipsă de energie și determinare în urmărirea obiectivelor personale și profesionale. De asemenea, Marte îți dă curajul să iei inițiativa într-o relație, să faci cuceriri și ai parte de flirt, aventură și pasiune.

 

Săgetător

 

Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului, îți aduce o perioadă în care se intensifică frământările interioare și temerile. În perioada următoare, rolul lui Marte este să te ajute să te detașezi de trecut, să renunți la obiceiuri care nu-ți fac bine.

 

Capricorn

 

Cu Marte, planeta acțiunii, începând de astăzi, prin casa prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor pe termen lung, vei căuta să-ți lărgești cercul de cunoscuți, să te implici mai mult în noi proiecte. Atenție la impulsul de a fi mai agresivă în relațiile tale profesionale! Te poți aștepta și la tensiuni și conflicte cu prietenii.

 

Vărsător

 

Sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale este activat, începând de astăzi, de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii. Rolul lui Marte, în perioada următoare, este să accelereze lucrurile și să le miște in direcția dorită de tine, să-ți urmărești niște obiective profesionale. Atenție la tensiunile care pot să apară în relația cu superiorii!

 

Pești

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, traversează zodia Scorpion, respectiv sectorul asociat convingerilor, idealurilor, filosofiei de viață, schimburile de experiență profesională, studiile, călătoriilor. În perioada următoare, apar evenimente care-ți vor lăsa amprenta asupra sistemului tău de valori. Posibil să fii determinată să înveți lucruri noi, să începi cursuri sau să pleci într-o călătorie, care-ți poate schimba perspectiva asupra vieții.

Modifică setările cookies