Horoscop zilnic 12 septembrie 2021. Balanțele au parte de surprize în plan sentimental, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 12 septembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru studii, filosofie, încheierea unui contract sau ai o întâlnire cu un profesor sau o persoană cu mai multă experiență, de la care poți învăța lucruri noi și interesante. Un proiect personal ar putea prinde contur cu ajutorul unor prieteni sau sfaturi utile de la cineva apropiat. În planul sentimental, cunoști pe cineva prin intermediul serviciului.

 

Taur

 

Primești, astăzi, o ofertă surpriză și nu stai prea mult pe gânduri, dai răspunsul imediat, pentru că ești de acord cu termenii contractului. Este un proiect în care îți poți pune în valoare abilitățile și să te faci remarcată. În schimb, legat de relațiile de prietenie, nu te așteptai să ai dezamăgiri din partea unui prieten apropiat.

 

Gemeni

 

Astăzi, te afli față în față cu o situație, care poate degenera într-un conflict cu partenerul de cuplu dacă nu vei știi să gestionezi la timp o criză. Contextul astral primește aspecte favorabile de la Saturn, așa că vei trece cu bine peste această provocare.

 

Rac

 

Astăzi, se activează sectorul muncii și al activităților profesionale și este posibil să ai șanse să obții o mărire de salariu dacă știi să le argumentezi șefilor. Așa că, fă-ți un plan și prinde momentul potrivit săptămâna viitoare!

 

Leu

 

Se anunță o zi în care îți dorești relaxare și activități care te destresează. Posibil să faci și o deplasare scurtă în afara orașului sau te întâlnești cu prietenii. În planul sentimental, se anunță o zi favorabilă întâlnirilor. Posibil să cunoști pe cineva neașteptat.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru familie sau pentru activitățile domestice. Poți primi vizita unor foști colegi de serviciu sau a unor rude sau tu ești cea care merge într-o vizită pentru că vrei să faci o surpriză.

 

Balanță

 

Astăzi, afli lucruri interesante, relaționezi cu persoane care sunt plecate în străinătate și-ți dorești să programezi o călătorie. La serviciu, cauți adevărul și ai un spirit al dreptății mai accentuat. În planul sentimental, poți avea parte de surprize.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să faci planuri financiare, pentru că ai de gând să achiziționezi ceva de valoare mai mare. Te sfătuiești cu partenerul de cuplu sau cu familia și decizi să aștepți oferte mai bune decât ce ai găsit până acum. Totodată, poți să faci niște cheltuieli neprevăzute pentru casă.

 

Săgetător

 

Dacă zilele trecute nu ai fost într-o formă prea bună, astăzi, când Luna începe să-ți traverseze semnul zodiacal, ești plină de energie, bunădispoziție și vei încerca să recuperezi timpul, dacă ai rămas în urmă cu unele treburi casnice. Totodată, faci și niște deplasări sau mergi la un eveniment important în viața unui prieten.

 

Capricorn

 

Se anunță o zi liniștită astăzi, cu mai multă odihnă și activități casnice. Dacă ai în plan și activități sportive, poate nu este cea mai bună alegere pentru astăzi, pentru că este posibil să te resimți la începutul săptămânii și ai nevoie să fii funcțională. Ieșirea cu prietenii, o plimbare în aer liber sau chiar o deplasare în afara orașului ți-ar prinde bine. Atenție însă la cheltuieli!

 

Vărsător


S-ar putea, astăzi, să ai multă energie și faci planuri pe termen lung. Stabilești un program pe care să-l urmezi și tu și ceilalți membrii ai familiei, în special copiii, dacă ești părinte. Relațiile cu prietenii pot suferi modificări, pentru că nu le mai poți acorda atenția de până acum.

 

Pești


Astăzi, ești preocupată de banii pe care îi poți obține din activități extraprofesionale, din proiecte independente sau din mici colaborări. Ai nevoie de un program mai flexibil și crezi că este momentul să faci o schimbare în carieră. Dacă la serviciu nu ți se oferă mai mulți bani, atunci vei schimba direcția.

 

related posts

Modifică setările cookies