Horoscop zilnic 12 septembrie 2022. Balanțele au probleme de natură emoțională, ce se întâmplă cu Capricornii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 12 septembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna traversează și astăzi casa personalității tale și-ți dă impulsul de a relua legătura cu cineva din trecut. Poate nu simți pe deplin că este momentul să readuci în viața ta trecutul, însă o etapă nu s-a încheiat și vrei să clarifici anumite aspecte relaționale. S-ar putea să fii tentată să iei niște decizii importante zilele acestea, însă până revine Mercur la mișcare directă nu sunt recomandate decizii majore.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce dispoziție de a sta retrasă, de a analiza și de a rememora niște acțiuni și situații din trecut. Posibil să ai nevoie să închei o etapă, să poți începe o alta, fără regrete. S-ar putea să cauți pe cineva din trecut și să aveți o discuție, să clarifici ceva ce te frământă de mai mult timp.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi sectorul relațiilor de prietenie și a planurilor de viitor și este posibil să fii luată prin surprindere de întâlnirea cu o persoană, care îți face o vizită sau te invită în oraș. Dacă acea persoană face parte din trecutul tău, vei dori să clarifici niște aspecte și vei da curs invitației.

 

Rac

 

Luna îți traversează astăzi casa carierei și a relațiilor cu superiorii. Este posibil să intri în niște dispute cu aceștia din cauza unui context profesional și a diferențelor de viziune. Nu sunt recomandate confruntări, mai ales că este Mercur în mișcare retrogradă și puteți să vă spuneți lucruri care să strice relațiile.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru perfecționarea profesională prin înscrierea la niște cursuri sau schimburi de experiență. De asemenea, este posibil să te caute prieteni din străinătate sau să pregătești un proiect nou.

 

Fecioară

 

Astăzi rezolvi cu ușurință niște chestiuni financiare. Posibil să-ți pregătești o discuție cu unul dintre șefi, mai ales dacă au existat schimbări la locul de muncă. Iei inițiative și cauți să rezolvi o serie de sarcini sau activități profesionale, pe care le-ai amânat. De asemenea, s-ar putea să nu fi capabilă să-I înțelegi pe cei cu care interacționezi și de aici să intervină dispute.

 

Balanță

 

Posibil astăzi să ai niște probleme de natură emoțională și să nu poți relaționa cu partenerul de cuplu sau cu cei de la serviciu. Preferi să lucrezi singură, pentru că ai impresia că nu rezonezi cu colegii tăi. Partenerul va observa starea ta de surescitare și va încerca să nu relaționeze prea mult cu tine până nu te liniștești.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi casa muncii și sănătății și este posibil să nu ai un randament prea bun. Mai mult de atât opoziția pe care Luna o face cu Mercur, planeta comunicării, din casa subconștientului și izolării, ar putea să-ți îngreuneze sarcinile, pentru că nu te poți concentra. Cea mai bună soluție este să rezolvi doar prioritățile și să te ocupi de sănătate, dacă a apărut o problemă.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce discuții în sfera sentimentală și relații tensionate cu partenerul de cuplu, din cauza unei neînțelegeri privind o deplasare în scop de agrement sau care privește educarea și grija copiilor, dacă sunteți părinți. Posibil să existe neînțelegeri în comunicarea cu partenerul de cuplu. Mercur retrograd scoate la suprafață anumite nemulțumiri.

 

Capricorn

 

Posibil astăzi să fii nevoită să rămâi acasă din cauza unor probleme de sănătate ale tale, ale altui membru al familiei sau pentru a rezolva unele chestiuni administrative ale locuinței. De asemenea vei avea niște dialoguri cu șefii, legate de activitățile profesionale, pe care trebuie să le rezolvi urgent.

 

Vărsător

 

Axa cunoașterii, informațiilor, comunicării și deplasărilor este dinamizată astăzi de o opoziție între Lună și Mercur, astrul comunicării. Este posibil să ai de rezolvat niște chestiuni birocratice, să faci niște deplasări, cumpărături sau să fie nevoie să înveți ceva nou la serviciu.

 

Pești

 

Luna îți traversează astăzi casa banilor și este posibil să apară niște cheltuieli neprevăzute cu casa, să fii nevoită să apelezi la conturile de economii pentru a repara ceva. De asemenea, poți purta niște discuții care să aducă niște clarificări privind patrimoniul sau administrarea unui imobil.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies