Horoscop zilnic 13 aprilie 2019. O relatie noua pentru Raci, vezi ce se intampla cu Leii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 aprilie 2019.

Tag-uri:

Berbec

O noua informatie poate avea un efect profund asupra vietii tale amoroase. Atmosfera celesta indica faptul ca este posibil sa iti reevaluezi atitudinea fata de partener. Asculta-ti inima si nu uita, pentru o viata fericita impreuna trebuie sa tii cont si de sentimentele celuilalt.

 

Taur

S-ar putea sa iti dai seama ce se petrece in relatiile tale si sa realizezi in sfarsit ce este bine si ce e rau. Inainte de a lua o decizie, stai putin si reflecteaza asupra situatiei tale sentimentale.Nu te teme de noi inceputuri si mergi increzatoare inainte. Nu se stie cand iti va iesi norocul in cale.

 

Gemeni

O conversatie cu cineva apropiat s-ar putea sa schimbe felul in care vezi anumite probleme din viata ta. Esti mai relaxata si nu mai pui accent pe toate lucrurile minore.Continua sa gandesti pozitiv! Pana la urma orice are o rezolvare, iar aceasta perioada este una minunata, ar fi pacat sa nu profiti.

 

Rac

Se pare ca te vei apropia de cineva caruia nu prea i-ai acordat importanta pana acum. Ai putin timp liber si decizi sa il folosesti pentru a crea noi legaturi. Printr-o conversatie plina de caldura si pozitivitate, descoperi ca problemele mari de care fereai sunt de fapt lucruri trecatoare. 

 

Leu

Cineva isi exprima admiratia fata de tine. Indoielile si ingrijorarile pe care le-ai avut in ultima vreme incep sa dispara. Te bucuri de viata si de micile gesturi oferite de ceilalti. Cu optimismul de care dai dovada s-ar putea sa reusesti sa schimbi ceva, oricat de mic pare, iti va da un plus de incredere.

 

Fecioara

O persoana din trecut s-ar putea intoarce in viata ta. Te bucuri de relatiile restabilite. Poate ca intoarcerea la trecut iti va arata noi perspective. Vezi lucrurile intr-o lumina mult mai clara si cu mai multa maturitate, asa ca reusesti sa fii impacata atat cu tine cat si cu cei din jur.

 

Balanta 

Metoda obisnuita pe care o folosesti in a rezolva problemele este aceea de a te preface ca nu exista. Astazi te simti increzatoare in propriile forte asa ca decizi sa infrunti tot ceea ce te-a framantat pana acum si surprinzator, chiar da roade! Acest lucru te ajuta sa te detasezi de energiile negative si incepi sa vezi lucrurile cu alti ochi.


Scorpion

Simti ca ai nevoie de o pauza de la realitate. Incearca sa iesi in oras cu prietenele sau pur si simplu sa te detasezi emotional de ceea ce te streseaza. Odata ce reusesti sa te incarci cu forte proaspete te simti mai increzatoare si mai plina de viata.

 

Sagetator

Tinzi sa acorzi importanta tuturor tuturor remarcilor oferite de ceilalti. Te simti cumva neindreptatita. Dar toate se intampla cu un motiv! Reusesti sa gasesti in tine forta necesara de a trece peste aceasta perioada sensibila. Primesti un mic ajutor si din partea unui apropiat. 

 

Capricorn

Astrele indica o situatie inedita in relatia ta. O discutie intre tine si partener va avea loc, menita sa clarifice toate tensiunile acumulate. Reusesti sa gasesti cele mai bune strategii pentru a calma spiritele si intr-un final relatia voastra merge mai bine decat va asteptati.

 

Varsator

Te simti plina de energie si ai un tonus foarte bun. Profita de aceasta stare si incearca sa iti pui la punct lucrurile neterminate. Ai un spirit foarte creativ, ai putea chiar sa organizezi o excursie alaturi de cei dragi. Cu siguranta te vei bucura de timpul petrecut alaturi de ei.

 

Pesti

Atmosfera actuala celesta iti aduce o sansa sa faci o treaba foarte buna atazi. Daca tu si partenerul ati experimentat o situatie mai dificila in ultimul timp acum este momentul sa iti folosesti energia pentru a rezolva totul. Aceasta stare de spirit va reusi sa intareasca relatia cu partenerul si te va face sa te simti in armonie cu tot ce se petrece in jur.

related posts

Modifică setările cookies