Horoscop zilnic 13 aprilie 2021. Peștii află informații secrete și sunt tentați să acuze, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 13 aprilie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă niște surprize de ordin financiar. Dacă ai planuri de viitor sau proiecte de grup, cu un prieten sau un apropiat, este recomandată prudență, pentru că este posibil să apară răsturnări de situație și există riscul să te grăbești în luarea deciziilor. Pe de altă parte, poți să primești niște sume de bani de unde nu te aștepți.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna ajunge în zodia ta și face un aspect de alăturare cu Uranus, planeta imprevizibilului, îți poate aduce surprize. Totodată, poți avea idei originale, creative, îți dorești să fii independentă și să te realizezi profesional prin forțele proprii. Vei fi predispusă la schimbări de situație sau manifestări emoționale puternice, care să-I surprindă pe cei din jurul tău.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce o dispoziție mai puțin bună. S-ar putea să fie vorba de unele dialoguri pe care le-ai avut cu un apropiat și care au degenerat într-un conflict de idei și mentalități. Acest lucru te-a mâhnit profund, mai ales că au ieșit la suprafață nemulțumiri mai vechi. Evită să stai izolată, socializează și înconjoară-te de oameni veseli, care ar putea să te scoată din această stare!

 

Rac

 

Te preocupă, astăzi, un proiect de grup sau un plan de viitor. Ai nevoie de o finanțare sau speri să reușești să obții o aprobare pentru a face o investiție. Ziua va fi presărată cu surprize la tot pasul, așa că nu te baza pe vorbe și ia măsuri pentru a redresa lucrurile, dacă apar răsturnări de situație sau surprize neașteptate.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să apară evenimente neașteptate în planul profesional sau să ai parte de unele tensiuni între tine și partenerul de cuplu sau în relația cu cei cu care desfășori activități. Încearcă să eviți pe cât posibil să intri în conflicte și restabilește armonia și înțelegerea!

 

Fecioară

 

Te poți aștepta la surprize, astăzi, la locul de muncă sau în sarcinile pe care le desfășori. Se prefigurează o zi aglomerată, cu răsturnări de situație și cu evenimente neașteptate. Trebuie să te mobilizezi și să te adaptezi la toate situațiile care vor veni pe parcursul zilei. Posibil să sari în ajutorul unui coleg, care are nevoie sau să fii suport moral unui apropiat.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate în planul financiar sau în relația de cuplu, privind încrederea reciprocă. Posibil să aibă legătură cu unele evenimente din trecut sau cu nemulțumiri acumulate de-a lungul timpului. Nu sunt excluse și evenimente cu impact emotional.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize în relațiile parteneriale, evenimente neașteptate sau vești surprinzătoare de la locul de muncă. În relația cu partenerul de cuplu este posibil să apară probleme de comunicare legate de chestiunile gospodărești, însă recomandarea astrelor este să reduci tensiunile și să fii dispusă unui compromis.

 

Săgetător

 

Posibil să ai parte de surprize sau evenimente neașteptate la locul de muncă sau unele neînțelegeri cu colegii privind sarcinile și activitățile curente. Ai grijă și salvează-ți documentele, pentru că este posibil să apară unele defecțiuni, să pierzi o parte din ce ai lucrat! Mai mult de atât, programul se poate aglomera și să nu poți termina tot ce ai stabilit pentru ziua de azi.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, unde este posibil să apară niște surprize neașteptate sau răsturnări de situație în relația de cuplu. Dacă ești singură, poți cunoaște pe cineva, întâmplător, la cumpărături sau mergând să rezolvi o chestiune administrativă, juridică sau financiară.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna ajunge lângă Uranus, guvernatorul tău, în sectorul asociat familiei, relațiilor cu părinții sau spațiului de locuit, ar putea să-ți aducă surprize în relațiile de familie, conflicte de idei și mentalități diferite. Încearcă să reduci tensiunile, pentru că diferențele de viziune vor râmâne și riști să strici sau să rupi relațiile, din cauza unor manifestări emoționale puternice!

 

Pești

 

S-ar putea, astăzi, să afli niște informații sau secrete, care te vor surprinde. Nu te lăsa indusă în eroare și verifică înainte să faci acuzații! Totodată, la locul de muncă, ideile tale originale vor fi apreciate de către cei cu care lucrezi.

 

Mini-Pavlova cu frișcă și fructe de pădure

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies