Horoscop zilnic 13 aprilie 2022. Gemenii trebuie să facă pace cu trecutul, Racii au șanse să avanseze în carieră


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 13 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă și ai obosit să trimiți CV-uri sau să mergi la interviuri, astăzi, s-ar putea să se ivească o oportunitate, iar beneficiile salariale să fie exact ce cauți. Ești dispusă să muncești mult pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

 

Taur

 

Dacă ești în căutarea iubirii, ești mai activă, astăzi, în grupurile pe care le frecventezi, cunoști oameni noi și ești atentă în jurul tău. S-ar putea să începi o poveste de iubire, care îți va stimula creativitatea și romantismul.

 

Gemeni

 

Se anunță o zi dificilă pentru tine în ce privesc relațiile de familie. Recomandarea astrelor este să nu te lași purtată de resentimente, ci să faci tot posibilul să te eliberezi de ele, să faci pace cu trecutul și cu cei care te-au făcut să suferi.

 

Rac

 

Profită de aspectele zilei de astăzi pentru a avea discuții și schimburi de idei, de a învăța lucruri noi sau a te perfecționa într-un domeniu de interes pentru tine! Ai ocazia să intri în legătură cu persoane, care-ți pot deschide niște uși. Experiența acumulată, abilitățile, dar și realizările de până acum te vor ajuta să avansezi în carieră.

 

Leu

 

Astăzi, s-ar putea să afli niște vești despre salariu, despre un bonus sau beneficii ce ai putea să le primești spre finalul lunii. Nu sunt încă confirmate informațiile, dar deja îți faci planuri pentru ce vei face cu banii. S-ar putea să ai și niște cheltuieli în partea a doua a zilei.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează, astăzi, zodia, respectiv casa personalității, și s-ar putea să ai niște dialoguri interesante, utile, cu cineva de la serviciu, cu care ești pe aceeași lungime de undă și aveți aceleași viziuni și principii. S-ar putea să primești și vești din străinătate, de la prieteni sau rude.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să rezolvi o serie de chestiuni financiare, pentru că stai mai izolată, departe de toate agitația cotidiană și ai liniștea de care ai nevoie pentru a lua niște decizii. S-ar putea să ai energie scăzută și să fie nevoie să te odihnești mai mult.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi te ajută să ai o discuție cu un prieten. Ai parte de presiuni emoționale și de tensiuni interioare și ai nevoie să te descarci, să ceri un sfat sau poate doar să ai cui povesti. În planul profesional ești foarte ocupată și nu prea ai timp de tine. Ai nevoie de niște zile libere, pentru odihnă, iar când te întorci la serviciu să faci în așa fel încât să-ți fie mai ușor.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera profesioanală. Au loc discuții și întâlniri și s-ar putea să închei neașteptat niște contracte. În ce privește sănătatea, ar fi bine să nu te mai neglijezi, dacă o afecțiune persistă. Fă-ți o programare la doctor și începi cât mai degrabă un tratament!

 

Capricorn

 

Profită de contextul astral de astăzi pentru a intra în contact cu oameni, care te pot îndruma profesional! Posibil, în partea a doua a zilei, să te afli față în față cu niște informații, care nu sunt adevărate și pe care le dai crezare cu foarte mare ușurință. Verifică înainte să iei o decizie!

 

Vărsător

 

Ești determinată, astăzi, să obții niște bani de la familie sau de la o rudă care are să-ți returneze o sumă de bani. În partea a doua a zilei, s-ar putea să discuți cu partenerul de cuplu despre intenția ta de a face niște schimbări în casă. Legat de banii pe care îi câștigi de la serviciu, s-ar putea să obții o mărire salarială sau să te implici într-un proiect extraprofesional.

 

Pești

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul relațiilor și căsătoriei și te preocupă planurile de viitor cu partenerul. Veți discuta în acest sens și veți lămuri o serie de chestiuni, care, se pare,a au rămas nelămurite de o perioadă mai mare de timp. La serviciu, s-ar putea să pui bazele unui nou proiect.

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies