Horoscop zilnic 13 aprilie 2023. Racii se ceartă cu partenerul din cauza banilor și a vieții amoroase, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 13 aprilie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna și Pluton, planeta transformărilor profunde, formează astăzi un aspect strâns în casa asociată prietenilor, planurilor și proiectelor de viitor. Este posibil să fie nevoie să găsești soluții de finanțare pentru un proiect. Contextul astral susține comunicarea și negocierile financiare.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru carieră și activitățile profesionale. S-ar putea să fie nevoie să-ți câteva zile libere să rezolvi niște chestiuni birocratice, să dai o mână de ajutor unui prieten sau unui membru al familiei, care trece printr-o perioadă mai puțin bună și are nevoie de susținere.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi te ajută să rezolvi o serie de chestiuni birocratice. Posibil să faci și o deplasare la rude, într-un alt oraș sau în străinătate. De asemenea, conjuncția Lunii cu Pluton, planeta transformărilor profunde, îți aduce tot felul de frământări legate de principii, credințe și convingerile personale.

 

Rac

 

Luna formează astăzi un aspect cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și este posibil să te confrunți cu stări emoționale apăsătoare sau cu frici, sentimente greu de gestionat. Atenție la tensiunile, care pot avea loc între tine și partener, pentru că nu sunteți pe aceeași lungime de undă! Motivele sunt legate de bani, bunuri, intimitate și încredere.

 

Leu

 

Atenție, astăzi, la neînțelegerile care pot să apară în cuplu! Dacă veți discuta deschis există șansa să vă redresați, să rezolvați o chestiune care apare neașteptat. Poți avea parte de o atitudine mai autoritară din partea partenerului de cuplu și acest lucru să te afecteze, să te nemulțumească și să-ți strice ziua.

 

Fecioară

 

Luna formează, astăzi, un aspect strâns cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în sectorul muncii și activităților profesionale. Reușești să-ți conservi energia, astfel încât să faci față tuturor sarcinilor și provocărilor zilei. Poți solicita ajutorul colegilor sau șefilor să fie de acord să schimbi un termen limită. 

 

Balanță

 

Astăzi, Luna formează o conjuncție cu Pluton, guvernatorul casei banilor, în tranzit prin casa iubirii, aventurilor romantice, distracției și plăcerilor. Posibil să cheltui o sumă de bani pentru a cumpăra cadou persoanei dragi sau achiziționezi un sejur. Atenție la buget, pentru că ai tendința să cheltui mai mult, să apelezi și la cardurile de credit! Dacă ești singură, este o zi favorabilă întâlnirilor sentimentale.

 

Scorpion

 

Atenție, astăzi, la comunicarea și interacționarea cu ceilalți, pentru că Luna formează un aspect strâns cu Pluton, guvernatorul tău, și este posibil să fii mai sensibilă la critici sau să iei lucrurile personal. S-ar putea să faci niște deplasări, să cumperi niște cadouri. De asemenea, ai intuiție într-un context profesional și poți face pași importanți pentru atingerea unor obiective.

 

Săgetător

 

Astăzi este posibil să ai niște dialoguri cu cei cu care lucrezi, să comunici niște nemulțumiri, să spui lucrurilor pe nume. În planul sentimental, însă, este un moment bun pentru flirt, cucerești prin complimente și ai un farmec aparte. De asemenea, poți trezi emoții puternice partenerului.

 

Capricorn

 

Astăzi s-ar putea să faci niște calcule financiare, astfel încât să știi pe ce sume de bani te bazezi. Dacă socotelile ies bine, decizi să iei niște cadouri mai constisitoare, însă dacă situația nu stă prea roz, va fi nevoie să te adaptezi la situație și să vezi unde ai greșit în gestionarea finanțelor.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează un aspect strâns cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în casa personalității tale, vine să aducă emoții profunde, dar și putere interioară. În relații vei avea putere de convingere și poți lua decizii importante, radicale, în carieră.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să fii destul de încordată și cu tot felul de frământări interioare, gânduri. Este o zi în care ai un randament ridicat dacă lucrezi singură, fără să fii deranjată din exterior. Posibil să ai niște revelații legate de viața de familie și relațiile cu părinții.

related posts

Modifică setările cookies