Horoscop zilnic 13 august 2021. Balanțele experimentează bucurii și plăceri în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 13 august 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile de cuplu sau relațiile parteneriale profesionale. Sunt favorizate călătoriile, schimburile de experiență profesională, dar și dialogul cu perechea privind planurile voastre de viitor. 

 

Taur

 

Sectorul muncii este activat astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Balanței. Relația cu șefii este bună și cooperați într-un proiect nou. Dacă reușești să treci peste niște nemulțumiri în planul sentimental, contextul astral favorizează comunicarea și exprimarea armonioasă a sentimentelor. 

 

Gemeni

 

Astăzi, te preocupă sfera sentimentală, iar dacă ești părinte, relația cu copiii, care pot înregistra un succces. Luna intră într-un aspect benefic cu Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, poziționat pe sectorul asociat călătoriilor, străinătății, studiilor și filosofiei de viață. Dacă ești singură, s-ar putea să te caute cineva din străinătate cu care rezonezi din punct de vedere al principiilor de viață. 

 

Rac

 

Astăzi, te preocupă casa, familia, viața de familie în general. Chiar dacă în ultima perioadă ai avut multe conflicte cu membrii familiei, astăzi se pare că ești mai îngăduitoare, accepți compromisuri într-o chestiune care privește casa, spațiul de locuit, regimul unei locuințe. Așadar, cultivi armonia în relațiile de familie și colaborezi ușor într-o chestiune care privește o activitate pe care o vei desfășura în comun cu rudele.

 

Leu

 

Sectorul asociat comunicării, opiniilor, dezbaterilor, întâlnirilor, ședințelor și deplasărilor este activat astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Balanței. Dacă ești la serviciu, ai spor în toate sarcinile pe care le ai, te încadrezi în termenele limită și lucrezi bine în echipă. Dacă te afli în vacanță, contextul astral aduce armonie în cuplu și petrecerea timpului în mod plăcut cu partenerul.

 

Fecioară

 

Rezolvi, astăzi, o serie de sarcini profesionale, ești eficientă și dai dovadă de responsabilitate, hărnicie și organizare. Cei cu care lucrezi te apreciază foarte mult pentru munca pe care o depui. Relațiile  cu colegii devin din ce în ce mai bune și vă completați reciproc atunci când aveți o sarcină comună. În partea a doua a zilei încasezi niște bani dintr-o colaborare.

 

Balanță

 

Luna îți traversază astăzi zodia, respectiv casa personalității, iar contextul astrologic este favorabil dialogurilor pentru noi proiecte. În ce privește planul amoros, se dezvoltă armonia în relație, plăcerea și bucuria de a petrece timpul cu partenerul de cuplu într-un mod plăcut.

 

Scorpion

 

Posbil, astăzi, să începi ziua cu unele emoții, dacă ai de susținut un interviu sau trebuie să iei legătura cu persoane, care reprezintă o instituție, unde ai de luat niste aprobări sau de rezolvat anumite chestiuni personale. Pe parcursul zilei te destinzi și contextul astral este bun pentru comunicare și demonstrarea abilităților.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi favorizează comunicarea cu prietenii, cu cei cu care desfășori activități, cu echipa cu care lucrezi. Este o zi bună de negocieri, de planuri și strategii pe termen lung, dar și de întâlniri cu prietenii. 

 

Capricorn

 

Astăzi, te preocupă cariera și statutul profesional. Poți avea dialoguri cu șefii, cu instituții sau cu angajatori. Negociezi în favoarea ta un contract și depui toate eforturile să te afirmi și să obții acel post pe care ți-l dorești. În partea a doua a zilei, ești dezamăgit de turnura pe care o ia o situație între doi prieteni apropiați și nu știi cum să intervii să aplanezi un conflict.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna care tranzitează zodia Balanței, respectiv planul social, îți aduce invitații de a ieși în oraș cu prietenii. În prima parte a zilei, ești eficientă la locul de muncă și-ți impresionezi șefii cu randamentul de care dai dovadă. După-amiază termini mai repede programul de lucru și fugi acasă să te pregătești pentru întâlnirea cu prietenii.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru administrarea finanțelor pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu. Acesta este posibil să primească o sumă de bani în plus la salariu, sub formă de bonus sau i se plătesc orele muncite peste program. Dacă tot nu aveați planuri cu aceste sume de bani, decideți să mai plecați într-o scurtă vacanță.

 

related posts

Modifică setările cookies