Horoscop zilnic 13 august 2022. Berbecii au nemulțumiri financiare și vor suplimentarea veniturilor, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 13 august 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Cu Luna în tranzit prin zodia Pești s-ar putea să ai niște conștientizări și să realizezi că vrei să fii fericită, să faci o schimbare în viața ta. Dialogul cu cineva apropiat ar putea să te ajute să începi să faci ceva și pentru tine. Pe de altă parte, ai niște nemulțumiri financiare și cauți soluții pentru suplimentarea veniturilor.

 

Taur

 

Întâlnirile cu prietenii sunt favorabile astăzi și este posibil să afli niște lucruri secrete sau informații utile, care ar putea să te ajute într-un proiect de viitor. Posibil spre seară să onorezi invitația unor prieteni de a ieși la un eveniment, concert, spectacol.

 

Gemeni

 

Astăzi te preocupă planul socio-profesional și s-ar putea să ai niște întâlniri cu prietenii, care ar putea să-ți ofere soluții la frământări ale tale mai vechi. Și sectorul asociat străinătății se activează și s-ar putea să primești o invitație de a-ți petrece câteva zile la un prieten sau fost coleg de serviciu.

 

Rac

 

Cu Luna în tranzit prin zodia Pești, prin sectorul asociat călătoriilor, studiilor, perfecționării profesionale, idealurilor și credințelor este o zi în care ești tentată să visezi, să te ocupi de sufletul tău, să meditezi și să reflectezi la consecințele acțiunilor tale care privesc domeniile enumerate. Dacă nu reușești să pleci într-o călătorie, vei încerca să te uiți la un documentar, să studiezi într-un domeniu de interes pentru tine, să citești o carte.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări de natură financiară, privind intrarea în posesia unor sume de bani, care provin din alte surse decât salariile, dar și achitarea unor datorii sau facturi, utilități restante. Posibil să cauți soluții financiare să achiziționezi un sejur. Ai nevoie de mai mult timp de relaxare și de a scăpa de niște frământări, nemulțumiri, melancolii.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi zodia Pești, respectiv casa relațiilor și căsătoriei și vei fi interesată să-I acorzi partenerului mai multă atenție, să-i fi suport moral dacă are nevoie. Totodată, veți lua niște decizii de natură financiară privind destinația unor sume de bani, pe care este posibil să le investiți în casă.

 

Balanță

 

Astăzi este activă casa muncii și a activităților curente de la serviciu și este posibil să iei niște inițiative, să încerci să schimbi niște proceduri pentru eficientizarea timpului. S-ar putea să ai niște dialoguri cu șefii, cărora le vei argumenta de ce lucrurile trebuie să se desfășoare altfel decât insistă ei.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi este favorabil întâlnirilor romantice, dar și activităților de creație. Dacă ești implicată într-un proiect în care trebuie să fii creativă, ziua se anunță cu multă inspirație și aprecieri din partea șefilor sau colegilor. Profită de această perioadă pentru a te afirma și a-ți demonstra calitățile!

 

Săgetător

 

Astăzi Luna traversează zodia Pești, respectiv casa familiei, a spațiului de locuit, relațiilor cu părinții și te vei ocupa în principal de casă, de rezolvarea unor chestiuni gospodărești. În partea a doua a zilei faci o vizită părinților sau dacă nu poți ajunge, îi suni și stabilești cu ce îi poți ajuta.

 

Capricorn

 

Luna traversează astăzi zodia Pești, respectiv sectorul comunicării, informațiilor, cunoștințelor, negocierilor și deplasărilor. Ești interesată să pui la punct un plan, o strategie, să rezolvi anumite chestiuni administrative sau financiare ale locuinței.

 

Vărsător

 

Luna traversează astăzi zodia Pești, respectiv casa financiară și s-ar putea să fii tentată să pleci la cumpărături. Recomandarea astrelor este să nu depășești bugetul stabilit, chiar dacă găsești oferte pe care le consideri de nerefuzat!

 

Pești

 

Luna îți traversează astăzi semnul zodiacal și ești melancolică, înclinată spre visare, întrajutorare, meditativă. Încearcă și nu te lăsa cuprinsă de unele tristeți sau frământări care nu-ți dau pace!În partea a doua a zilei, s-ar putea să existe o tensiune între și partener legată de o chestiune, care privește viața de familie, treburile gospodărești.

related posts

Modifică setările cookies