Horoscop zilnic 13 decembrie 2019. Fecioarele au parte de o experiență intensă, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 13 decembrie 2019.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Dacă ai avut probleme cu membrii familiei în ultima perioadă, astăzi este momentul oportun să gasești soluții și rezolvări. Vei intuit perfect ce acțiuni să întreprinzi pentru a le face pe plac tuturor. În sfera profesională totul merge ca pe roate și nu-ți mai faci atâtea griji.

Taur

În sfârșit astăzi găsești o modalitatea de a comunica cu partenerul de cuplu fără să mai intrați în dispute. Discutați mult pe teme ce au legătură cu valorile, filosofia, religia și încercați să identificați schimbările pe care trebuie să le faceți pentru a vă consolida relația.

Gemeni

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă rezolvi o situație apărută în planul financiar. Te preocupă să echilibrezi cheltuielile cu încasarea sumelor de bani. Posibil să-ți vină niște idei de afaceri, care nu se vor concretiza curând, însă planul pe termen lung poți să începi să-l faci.

Rac

Configurația astrală de astăzi cu planetele pozitionate în semne de apă, îți va aduce multă inspirație și intuiție în situațiile care vor apărea la locul de muncă. Relația cu șefii se îmbunătățește și pentru că ai colegi noi, ți se mai iau din sarcini.

Leu

Treci printr-o perioadă în care nu prea înțelegi de ce ți se întamplâ unele lucruri. Configurația astrală pe semnele de apă, care cuprinde sectoare karmice, te avertizează că mai ai lecții de viață de învățat.

Fecioară

Conjunctura astrală de astăzi îți aduce o formă mentală bună la serviciu. După-amiază ai parte de experiențe emoționale intense, deoarece prietenii îți fac o surpriză. Ești entuziasmată față de o ofertă care ți se pare provocatoare și care ți-ar permite să te afirmi.

Balanță

Posibil ca astăzi să primești o veste îmbucurătoare în sectorul financiar dacă accepți o ofertă care ți se propune. Cum astrele anunță noroc în planul profesional, nu rata șansele care vin spre tine!

Scorpion

Configurația astrală de astăzi cu planete poziționate în semnele de apa anunță un succes în planul profesional și cel al învățăturii. Posibil să închei un curs de limbi străine, de dezvoltare personală sau care privește un examen privind o specializare într-un domeniu.

Săgetător

Posibil ca astăzi să rezolvi o chestiune financiară care privește locuința sau regimul unei locuințe. Din cauza unor greșeli din sistemul administrativ, prin care ai fost taxată cu o sumă mai mare decât trebuia, reușești să scapi de o datorie din cauza căreia îți făceai probleme.

Capricorn

Grație unor evenimente pe care nu le-ai luat în calcul, te trezești astăzi vedeta zilei, prin rezolvarea unei situații în sfera profesională. Aprecierea șefilor și efortul depus în ultimul an îți vor aduce o funcție mult dorită de către tine. Nu este exclusă și varianta să-ți deschizi o afacere.

Vărsător

Situația financiară ți s-ar putea îmbunătăți și ai mai scăpa de datorii și dacă începi să cheltui mai puțin și doar pe lucruri de care ai neapărat nevoie. Încearcă să scapi de obiceiul de a merge în fiecare zi la cumpărături.

Pești

Conjunctura astrală de astăzi, cu planete în semne de apă, te ajută să-ți pui în practică ideile, mai ales dacă ești implicată într-o activitate de creație sau artistică. În sectorul sentimental ai parte de o răsturnare de situație. 

Vezi și: SELLY VS DORIAN POPA - Trending Review cu Daragiu - Episodul 5

related posts