Horoscop zilnic 13 decembrie 2020. Gemenii își întâlnesc sufletul-pereche într-un loc neașteptat, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 13 decembrie 2020. 

Tag-uri:

Berbec

 

Posibil, astăzi, să ai parte de unele schimbări survenite în planurile tale educaționale, în ce privește o delegație sau un schimb de experiență, un curs pe care intenționezi să-l urmezi sau în relația cu cineva din străinătate. 

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să te preocupe returnarea unei datorii mai vechi și vei face în așa fel încât până la finalul anului să reușești să dai înapoi banii împrumutați. Ai muncit foarte mult anul acesta, rezultatele se văd și te poți achita față de persoanele, care te-au ajutat, când ai avut nevoie.

 

Gemeni

 

Ai parte de schimbări pozitive în viața relațională. Dacă ești singură, relația cu cineva cunoscut în străinătate, în mediul academic, într-un schimb de experiență profesională sau într-o deplasare scurt la o instituție publică sau la medic, ar putea să-ți schimbe viața. Vrei compatibilitate în plan filosofic și o vei avea.

 

Rac

 

Posibil, dialogul amical cu unul dintre colegi, să-ți aducă, astăzi, vești despre schimbările, care vor avea loc la serviciu, în cadrul companiei în care lucrezi, în ce privesc condițiile de muncă. Legat de sănătate, ești tot mai preocupată de acest aspect și deși, te afli într-o dispoziție bună de muncă, ceva îți spune, că trebuie să te odihnești mai mult și să faci niște investigații medicale.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sectorul sentimental și realizezi cât de fericită ești, pentru că traversezi o perioadă bună în cuplu sau privind relațiile tale cu copii. Poate ideea de a avea un copil încolțește acum sau evenimentele care se vor desfășura rapid, în următoarea săptămână, să-ți aducă vești despre posibilitatea să devii părinte.

 

Fecioară

 

Configurația astrală a zilei de astăzi aduce preocupări pentru familie, pentru viața de familie în general. Totodată, îți aduce aminte de copilărie și încerci să identifici care sunt motivele pentru care ai o relație conflictuală cu unul dintre părinți.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi activează axa cunoașterii, a învățării, a comunicării, susținând demersurile intelectuale. Ai mintea clară, înveți cu ușurință, acumulezi multă informație într-un timp foarte scurt, iar dacă vei susține examene, vei obține rezultate bune.

Scorpion

 

Astăzi, te preocupă situația financiară, mai ales că simți că va urma o schimbare în proiectele tale financiare. Ai în plan să faci niște schimbări în casă, de casă, de a investi mai mult în aparatură tehnologică. Cochetezi cu ideea de a avea afacerea ta, să nu mai depinzi de un șef, să nu mai fii constrânsă de un program de lucru.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează, astăzi, semnul nașterii și te va preocupa relația cu partenerul de cuplu, deoarece se dinamizează axa relațională. Posibil să fii tentată să spui direct ceea ce gândești și să-ți împărtășești convingerile, chiar dacă partenerul nu este de acord cu unele dintre acestea. Traversezi, de câteva zile o perioadă, în care ai descoperit lucruri despre tine și acum ai curajul să le recunoști, să te eliberezi.

 

Capricorn

 

Astăzi, este posibil să ai o revelație legată de sectorul profesional și de ce urmează să faci în anul ce vine. Te preocupă sursele financiare și mai ales banii pe care îi câștigă partenerul, pentru că aveți planuri mari. Acesta este determinat să-și schimbe domeniul în care activează și acest lucru îți aduce o oarecare teamă, pentru că nu știi cum vor evolua lucrurile și dacă veți avea un buget stabil.

 

Vărsător

 

Astăzi, dialogul cu unul dintre prieteni, ar putea marca sfârșitul unei prietenii, în care numai tu ai investit. Totuși, reflectezi la unele subiecte atinse în discuție și realizezi că ies la iveală chestiuni în privința cărora gândirea și planurile tale financiare nu au fost realiste în cele mai multe cazuri.

 

Pești

 

Cumva astăzi vei fi în centrul atenței tuturor, mai ales dacă faci un anunț, care privește viața personală sau cea profesională, în care ai obținut o reușită. Flexiblitatea și capacitatea de adaptare te-au ajutat să obții ceea ce ți-ai dorit, iar evenimentele astrale, care vor avea loc, în perioada imediat următoare, îți vor deschide drumul spre o carieră de succes.

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies