Horoscop zilnic 13 decembrie 2021. Vărsătorii își fac curat în lista de prieteni, după discuții mai agresive, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 13 decembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi aduce două evenimente: intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Săgetător, în sectorul schimburilor de experiență profesională, a studiilor, călătoriilor și principiilor de viată și a lui Mercur în zodia Capricorn, în casa carierei. Marte aduce dispoziție de aventură și energie pentru dezvoltare profesională, călătorii în străinătate și învățarea unor lecții de viață din experiență personală. Mercur îți oferă o gândire limpede, practică, în sfera profesională.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul asociat intereselor financiare, așa că vei avea preocupări pentru sectorul financiar. Tot astăzi și Mercur ajunge în zodia Capricorn, într-o casă a principiilor și convingerilor, călătoriilor, lărgirii orizonturilor cunoașterii. Vei începe un studiu, niște cursuri, faci planuri de călătorie și înveți niște lecții de viață dintr-o experiență pe care o vei avea în perioada următoare, care-ți schimbă perspectiva asupra vieții.

 

Gemeni


Contextul astral de astăzi aduce intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Săgetător, în sectorul relațiilor personale sau profesionale, semn că începe acțiunea în aceste domenii. Cum Marte este guvernatorul casei prietenilor, este posibil să închei sau să ai dialoguri cu prietenii privind un contract sau parteneriat. Tot astăzi și Mercur, guvernatorul tău, ajunge în Capricorn, în sectorul intereselor materiale, unde vei începe o reorganizare a finanțelor, o reeșalonare a datoriilor și creditelor.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul muncii și-ți va aduce energie și determinare la serviciu. Totodată, se mărește volumul de muncă și există riscul să apară și conflicte cu colegii. Tot astăzi și Mercur, astrul comunicării, ajunge în Capricorn, pe sectorul relațiilor parteneriale, aducând reorganizare, evaluare a proiectelor profesionale, simț practic. În planul personal aduce o comunicare mai bună cu partenerul.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în Săgetător, pe sectorul sentimental, al relațiilor cu copiii, creativității, talentelor și pasiunilor. Așadar, dacă ești singură, acționezi și ești determinată să obții atenția unei persoane pe care o placi. Dacă ești părinte, în relațiile cu copiii, vei fi mai autoritară și vei impune reguli sau te vei implica mai mult în activitățile acestora. Totodată, urmează o perioadă în care îți planifici mai multe plecări în vacanță. Tot astăzi si Mercur ajunge în zodia Capricorn, pe sectorul muncii, unde vine cu organizare și dialoguri constructive cu colegii sau cu șefii.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul vieții de familie și locuinței. Te preocupă o renovare sau reamenajare a spațiului de locuit, faci niște achiziții pentru casă. Posibil să înceapă și dispute cu unii membri, așa că fii atentă la ce/cum spui! Tot astăzi și Mercur, guvernatorul tău, ajunge în Capricorn, în sectorul asociat iubirii, fericirii, activităților de relaxare, a petrecerii timpului cu copiii și a valorificării unui talent. Mercur vine cu dorința de a avea o relație stabilă, simț de răspundere atunci când îți declari sentimentele și prudență în acțiuni care privesc domeniile enumerate.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul comunicării, dezbaterilor, învățării și deplasărilor. Urmează o perioadă în care vei avea energie să înveți lucruri noi, să începi cursuri, să obții atestate și diplome. Tot astăzi și Mercur ajunge în Capricorn, în sectorul vieții de familie, căminului, patrimoniului. Posibil să fii interesată să definitivezi o tranzacție imobiliară. Vei avea dialoguri cu membrii familiei, legate de administrarea sau regimul unei locuințe. Vei fi foarte atentă la detalii și poate critică atunci când cineva greșește.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în Săgetător, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din salariu sau din alte surse, colaborări extraprofesionale. Marte, guvernatorul tău, aduce determinare și curaj să-ți ceri niște drepturi, să se facă niște modificări salariale în munca pe care o întreprinzi. Tot astăzi și Mercur ajunge în zodia Capricorn, în sectorul comunicării, învățării și acumulării de cunoștințe. Posibil să fii foarte organizată, în perioada următoare, și conștiincioasă dacă trebuie să înveți pentru un examen. Ești responsabilă și-ți vei demonstra experiența și abilitățile.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi aduce intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia nașterii tale, semn că vei avea energie, curaj, inițiative și determinare în tot ce faci. Tot astăzi, și Mercur ajunge în zodia Capricorn, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Așasar, urmează o reorganizare a banilor pe care îi câștigi. S-ar putea să realizezi că trebuie să începi să faci niște economii, să nu mai cumperi lucruri de care nu ai nevoie urgentă.

 

Capricorn


Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul subconștintului și frământărilor interioare. Așadar, vei redirencționa energia spre interior și vei încerca să-ți conservi puterea pentru că simți o scădere a vitalității. Tot astăzi Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia ta, semn că va fi un aliat de nădejde în toate procesele de comunicare, învățare, acumulare de cunoștințe. Vei avea o gândire mai limpede și poți lua decizii mult mai ușor.

 

Vărsător

Contextul astral de astăzi aduce intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Săgetător, și va traversa sectorul asociat proiectelor, planurilor de viitor și relațiilor de prietenie. Așadar, te implici mai mult în viața socială, pregătești proiecte și ești determinată să-ți faci ordine în grupul de prieteni. Posibil cu unii dintre aceștia să ai niște dialoguri mai agresive. Tot astăzi, și Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Capricorn, în sectorul subconștientului, izolării, frămîntărilor interioare, trecutului și meditației. Începi o introspecție și s-ar putea să ai niște revelații, să găsești niște soluții, să afli niște secrete.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Săgetător, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, semn că urmează o perioadă dinamică în activitățile profesionale. Ai ocazia să te afirmi și ai energie să demonstrezi ce știi, mai ales că Mercur, astrul comunicării, ajunge în Capricorn, pe sectorul proiectelor, planurilor și strategiilor de viitor. Dialogurile privind noile proiecte vor fi constructive și este posibil să reorganizezi toate sarcinile, să vii cu idei noi.

related posts

Modifică setările cookies