Horoscop zilnic 13 decembrie 2022. Gemenii ar putea cunoaște pe cineva neașteptat la un drum scurt, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 13 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil astăzi să ai parte de un blocaj sau o amânare într-un proiect la care lucrezi. Și sectorul prietenilor este încercat și dacă încerci să organizezi o întâlnire, va fi greu să-ți aduni tot grupul de prieteni. Este o perioadă aglomerată în an, în care toată lumea are multe de făcut.

 

Taur


Contextul astral de astăzi vine cu confruntări cu șefii, mai ales dacă aveți păreri și viziuni diferite într-un context profesional. Pe de altă parte, s-ar putea să ai o realizare legată de casă, de administrarea unui imobil sau primești un ajutor financiar de la părinți.

 

Gemeni

 

Astăzi, se anunță o zi favorabilă comunicării și negocierilor în planul profesional. De asemenea, dacă ai de clarificat anumite aspecte în relație sau în relația cu cineva din trecut, este momentul să închei povestea și să rămâneți prieteni. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva neașteptat la un drum scurt.

 

Rac

 

Astăzi, încasezi niște bani de la serviciu, însă nu te bucuri prea mult de ei, pentru că ai planuri să achiziționezi ceva de o valoare mai mare și banii merg în contul de economii. Ești mulțumită de ce ai reușit anul acesta să câștigi.

 

Leu


Luna în tranzit prin casa personalității formează astăzi un aspect armonios cu Soarele din casa aventurilor romantice, așa că ești deschisă flirtului, cuceririlor și aventurilor romantice. Dacă faci parte dintr-un cuplu, îi acorzi mai multă atenție partenerului și-l aștepți cu o cină romantică.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi activează axa muncii și sănătății, iar Luna formează un aspect dizarmonic cu Saturn, ceea ce înseamnă că este posibil să apară unele blocaje la serviciu. Din punct de vedere al sănătății s-ar putea să ai parte de niște disfuncții și să fii nevoită să rezolvi doar urgențele.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru o activitate pe care o desfășori cu prietenii sau cu echipa cu care lucrezi. De asemenea, faci planuri și strategii pe termen lung sau decizi să participi la un schimb de experiență profesională.

 

Scorpion

 

Astăzi, Luna în tranzit prin casa carierei formează un aspect dizarmonic cu Saturn din casa familiei și este posibil să existe niște discuții legate de timpul petrecut la serviciu versus acasă, cu familia. Aceste dialoguri ar putea să te deranjeze, însă decizi să aplanezi niște conflicte.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să amâni niște deplasări, întâlniri sau ședințe, pentru că apar niște probleme personale, pe care trebuie să le rezolvi. În planul relațional, lucrurile încep să se îndrepte în direcția în care sperai. Nu te-ai înșelat, intuiția ta a dat roade, pentru că ai avut răbdare în anumite momente.

 

Capricorn


Posibil astăzi să ai niște blocaje de natură financiară, care-ți pot strica planurile dacă vrei să faci niște achiziții. De asemenea, este posibil și la serviciu să fie nevoie să stai peste program și să nu ai timp de cumpărături.

 

Vărsător

 

Luna în tranzit prin casa relațiilor și căsătoriei formează astăzi un aspect dizarmonic cu Saturn, în tranzit prin casa personalității tale, așa că este posibil să existe tensiuni între tine și partener, dar care pornesc de la tine, pentru că nu ești de acord într-o chestiune, care vă privește pe amândoi.

 

Pești


Astăzi este posibil să traversezi o zi mai aglomerată la serviciu și să simți că nu avansezi deloc. Mai mult de atât, apar amânări și blocaje, dar până la finalul zilei găsești soluții, iar șefii îți apreciază implicarea.

 

related posts

Modifică setările cookies