Horoscop zilnic 13 februarie 2020. Leii se întâlnesc cu o fostă iubire, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 13 februarie 2020.


Berbec

Astăzi este un moment prielnic pentru a face o declarație partenerului de cuplu sau pentru a îndrepta unele lucruri. Pune pe primul loc planul sentimental și pentru o vreme învață să oferi fără să mai ceri nimic în schimb. 

Taur

Contextul astral de astăzi îți aduce recunoașterea meritelor la serviciu. Îți dorești o schimbare și indiferent de ce-ți rezervă astrele, se prefigurează un viitor fructuos pe acest plan. Cu banii ai grijă, că ești cam cheltuitoare!

Gemeni

Ai parte astăzi de o întâlnire cu un grup de prieteni. Afli într-un final că totul a fost aranjat pentru a ți se prezenta o persoană cu care ai putea, în scurt timp, să devii destul de apropiată. Oricât ai fi de abătută din cauza unor probleme ivite la serviciu, îți regăsești buna dispoziție și reușești să te detașezi.

Rac

Dacă ești în căutarea unei case, configurația astrală de astăzi te trimite la vizionarea unui imobil. Chiar dacă îndeplinește aproape toate condițiile tale, ar fi bine să analizezi în amănunt. Dacă riști să iei decizii pripite, este posibil să afli pe urmă lucruri care nu-ți convin și dacă semnezi un contract să nu mai poți da înapoi.

Leu

Posibil astăzi să faci o deplasare pentru a te întâlni cu o persoană dragă cu care ai avut o relație cândva. Revederea poate fi la fel de frumoasă ca pe vremuri și-ți va influența deciziile în viața sentimentală. Decizi să nu iei încă o hotărâre și să vezi ce se întâmplă în următoarea perioadă.

Fecioară

Primești astăzi o sumă de bani de la familie, care te ajută în achitarea unor datorii restante a casei. Trebuie să-ți drămuiești mai bine câștigurile și să mai renunți să cumperi lucruri care nu-și au rostul. La serviciu se anunță o perioadă mai încărcată și trebuie să faci mici sacrificii pentru a te ocupa de toate obligațiile de serviciu.

Balanță

Realizezi că este necesar să-ți îmbunătățești relațiile cu partenerul, cât și cu membrii familiei.  La serviciu atmosfera este din ce în ce mai tensionată din cauza unor modificări impuse în activitatea ta profesională. După serviciu, partenerul te invită la o întâlnire romantică.

Scorpion

O problemă financiară îți afectează comportamentul într-o manieră destul de neplăcută pentru partener. Ești atât de sensibilă încât nu suporți niciun fel de replica sau sfat din parea nimănui. În a doua parte a zilei poate apărea o ofertă de job nou.

Săgetător

Configurația astrală de astăzi favorizează punerea în aplicare a unui plan la care lucrezi de ceva vreme. Posibil să fii nevoită să faci niște speculații financiare. Ai grijă și analizează bine înainte să demarezi acțiunea! Pe seară îți copleșești partenerul cu afecțiune. 

Capricorn

Sfera profesională te solicită astăzi și trebuie să te împarți între serviciu și casă, fără să-ți mai rămână timp și pentru tine. Efortul îți va fi răsplătit pentru că vei încheia un contract profitabil și vei fi apreciată de către șefi.

Vărsător

Inițiezi astăzi dialoguri cu persoane aflate în străinătate sau cu persoane active în sfera socială și pui bazele unui parteneriat, din dorința de a fi în permanență ocupată. Posibil să participi la un proiect pe care îl consideri fără șanse de reușită și să ai o surpriză plăcută.

Pești

Astăzi accepți cu plăcere un contract cu mari șanse de a te investi într-un post mai bun. În a doua parte a zilei primești o sumă de bani. Cheltui o parte din ea pentru a cumpăra ceva partenerului sau copiilor, dacă ești părinte.

related posts