Horoscop zilnic 13 februarie 2021. Scorpionii au șansa de a rezolva o criză sentimentală, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 13 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi nu te ajută prea mult, pentru că Luna îți traversează casa asociată frământărilor interioare, însă, dacă faci parte dintr-un cuplu, găsești resursele necesare pentru a-i face o surpriză partenerului. Dacă ești singură, dialogul cu cineva apropiat, legat de experiențele tale sentimentale, ar putea să-ți aducă niște răspunsuri.

 

Taur

 

Te întâlnești, astăzi, cu un grup de prieteni. Povestești mult despre succesele tale din sfera profesională și impresionezi pe toată lumea cu rezultatele. Surpriza zilei este că poți să cunoști pe cineva, prin intermediul prietenilor, cu care să te simți bine.

 

Gemeni

 

Inițiezi, astăzi, dialoguri cu persoane aflate în străinătate sau cu persoane active în sfera socială și pui bazele unui parteneriat. În partea a doua a zilei, este posibil să ai parte de o surpriză în sfera sentimentală. Apare cineva din trecut cu care vei avea un dialog lung.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi favorizează punerea în aplicare a unui plan la care lucrezi de ceva vreme. Posibil să fii nevoită să faci niște speculații financiare. Ai grijă și analizează bine înainte să demarezi acțiunea! În partea a doua a zilei, îți copleșești partenerul cu afecțiune. 

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți pregătește surprize dacă pleci în afara orașului. Deși pleci cu gândul la relaxare, o problemă financiară ar putea să-ți strice buna dispoziție, iar comportamentul tău să-l afecteze pe partener. Încearcă și rezolvă totul cu calm și nu-ți strica weekendul!

 

Fecioară

 

Astăzi este un moment prielnic pentru a face o declarație partenerului de cuplu sau pentru a îndrepta unele lucruri. Pui pe primul loc planul sentimental și încerci să îi faci o surpriză. Până la urma surpriza va veni din partea lui, așa că, pregătește-te pentru o seară romantică!

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să primești o invitație de a pleca împreună cu partenerul și cu un grup de prieteni. Ai dialoguri plăcute și te înconjori de persoane cu care ai preocupări în comun și vă ghidați în viață după același sistem de valori.

 

Scorpion

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera amoroasă, pentru exprimarea sentimentelor. Este posibil să reușești să rezolvi o criză apărută în cuplu, numai dacă știi cum să pui problemele. Este important să nu pui presiune.

 

Săgetător

 

Dacă ești în căutarea unei case sau rezolvarea unor chestiuni care țin de patrimoniu, configurația astrală de astăzi te trimite la vizionarea unui imobil sau găsești o soluție, pe care o poți implementa în viitorul apropiat. 

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să faci o deplasare pentru a te întâlni cu o persoană dragă sau cu care ai avut o relație. Revederea îți va influența deciziile în viața sentimentală. Decizi, totuși, să nu iei încă o hotărâre și să vezi ce se întâmplă în următoarea perioadă.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să ceri un împrumut unui membru al familiei. Banii te-ar ajuta în achitarea unor datorii restante a casei. Trebuie să-ți drămuiești mai bine câștigurile și să renunți să cumperi lucruri care nu-ți sunt nepărat necesare. Cu toate acestea, tentația este mare și în partea a doua a zilei, pleci la shopping.

 

Pești

 

Realizezi că este necesar să-ți îmbunătățești relațiile cu partenerul și vei adopta o nouă strategie să reaprinzi flacăra pasiunii. Dacă ești singură, chiar dacă dorești să-ți alungi singurătatea, nu te arunca cu capul înainte!

Olimpiada Mămicilor - episodul 2: Ce trebuie să știe o gravidă despre greutatea corporală în timpul sarcinii

 

related posts

Modifică setările cookies