Horoscop zilnic 13 februarie 2023. Gemenii au o zi cu mult stres și suprasolicitare, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 13 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Astăzi este posibil să ai parte de încasări de bani sau să ai intuiție într-un context financiar. Chiar dacă este vorba de mici câștiguri, de pe urma muncii depuse sau a unor colaborări, situația financiară se îmbunătățește. De asemenea, s-ar putea să descoperi soluții să recuperezi niște sume de bani.

 

Taur

 

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor, în aspecte armonioase cu planetele din casa vieții sociale, ești dornică de interacțiune cu ceilalți. Poți petrece timpul cu partenerul de cuplu, să faceți planuri de viitor, să ieși cu prietenii sau la evenimente. Dacă ești singură, este posibil să întâlnești pe cineva, prin intermediului grupului pe care îl frecventezi sau a serviciului.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să ai multe de lucru la serviciu. Chiar dacă ziua vine cu mult stres și suprasolicitare, reușești să ai un dialog constructiv cu șefii, să decideți asupra unor sarcini de viitor. De asemenea, ai grijă la sănătate și odihnește-te mai mult! În partea a doua a zilei, stai departe de bârfe sau informații neverificate, care ar putea să-ți dea peste cap dispoziția!

 

Rac

 

Posibil, astăzi, cu Luna în tranzit prin casa sentimentală, să-ți exprimi mai ușor sentimentale și s-ți dedici, a doua parte a zilei, partenerului sau persoanelor dragi. Dacă ieși singură, ți-ar face bine o ieșire cu prietenii, la un spectacol, concert sau la evenimente din spațiul social.

 

Leu

 

Astăzi, cu Luna în tranzit prin casa familiei, ai putea profita să petreci mai mult cu cei dragi sau să-ți duci la capăt chestiunile gospodărești. În partea a doua a zilei, găsești soluții de finanțare la o problemă care ține de casă.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să faci deplasări, să socializezi mai mult, să te ocupi de chestiuni administrative/financiare. Dacă pleci la drum, ai grijă și verifică înainte dacă ai tot ce-ți trebuie și fii pregătită pentru evenimente neprevăzute! De asemenea, poți purta negocieri sau un dialog cu partenerul de cuplu sau cu cineva cu care flirtezi, să te ajute să înțelegi o situație delicată în cuplu.

 

Balanță


Tranzitul Lunii prin sectorul financiar îți aduce preocupări pentru administrarea cât mai eficientă a banilor. S-ar putea să primești un cadou sau avantaje materiale. De asemenea, s-ar putea să pleci și la shopping și să chetui pe fond emoțional, dacă apar probleme în cuplu. 

 

Scorpion

 

Cu Luna în tranzit prin semnul nașterii tale te bucuri de o stare de spirit bună și de putere interioară, pe care o folosești constructiv. Intuiția este activată și s-ar putea să rezolvi chestiuni, care erau nerezolvate de mai mult timp. De asemenea, este posibil să fii determinată să rezolvi ceva ce ține de casă, iar în cuplu, un conflict se poate transforma într-un moment intens de pasiune.

 

Săgetător

 

Cu Luna în tranzit prin casa subconștientului, s-ar putea să ai parte de trăiri intense și de neliniște legată de unele chestiuni financiare. La serviciu, în relațiile cu colegii s-ar putea să fii mai suspicioasă și să nu ai încredere în unele persoane, care te-au dezamăgit. De asemenea, este posibil să rezolvi niște chestiuni legate de casă, acte, moșterniri, patrimoniu.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să ai parte de dialoguri legate de situația financiară sau de salarizare. Chiar dacă te confrunți cu un refuz din partea șefilor să-ți mărească salariul, s-ar putea să obții alte beneficii. De asemenea, dialogul cu unul dintre prieteni ar putea să te facă să te implici mai mult într-un proiect nou pe cont propriu.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să cheltui mai mult, să apară cheltuieli neprevăzute sau să cauți să ajungi la zi cu unele utilități sau rate. La serviciu, dacă ești nevoită să prezinți un proiect, lucrare, situație, ai grijă la imagine și nu te ambala prea tare! De asemenea, s-ar putea să afli niște lucruri ascunse de către șefi, care să-ți schimbe radical părerea despre aceștia.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, cu Luna în tranzit prin casa principiilor și convingerilor de viață, să ai niște conștientizări. Ești surprinsă că lucrurile încep să meargă într-o direcție pe care ți-ai dorit-o de atâta timp, însă, parcă nu te mai poți bucura după atâta așteptare. Este o zi bună de studiu, să rezolvi chestiuni birocratice, să te înscrii la un curs sau să programezi o călătorie.

related posts

Modifică setările cookies