Berbec


Cu Marte, guvernatorul tău, în tranzit prin zodia Vărstător, de astăzi, te preocupă planurile de viitor și cum să operezi o schimbare în activitățile tale profesionale, care implică și situația financiară, de care nu mai ești mulțumită. Implicare vei avea și-n relațiile cu prietenii și grupurile, pe care le frecventezi, iar viața socială se amplifică.


Taur


Începând de astăzi, cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător, prin casa carierei, imaginii, statutului, dar și relațiilor cu străinătatea, urmează multă energie și implicare în aceste domenii, determinare să-ți îndeplinești niște obiective. Atenție la impulsul de a intra în conflicte cu persoanele cu autoritate sau cu superiorii!


Gemeni


Începând de astăzi, sectorul principiilor și credințelor, sistemului de valori, străinătății, călătoriilor, perfecționării profesionale va fi dinamizat de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător. Ești interesată să înveți lucruri noi, să-ți programezi vacanțe, să ai experiențe, în urma cărora să înveți niște lecții de viață importante. Posibil Marte să provoace niște răscoliri ale credințelor tale, care te vor obliga să te repoziționezi într-un contex relational/profesional.


Rac


Marte, planeta acțiunii, intră astăzi în zodia Vărsător și dinamizează casa avantajelor financiare. Posibil să primești niște beneficii de la serviciu, cineva să-ți aprecieze munca și implicarea și să-ți răsplătească eforturile. De asemenea, te va preocupa administrarea banilor și bunurilor pe care le deții cu partenerul sau intrarea în posesia unor bunuri de valoare sau a unui credit.


Leu


Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, de astăzi, în zodia Vărsător, aduce dinamism și multă energie în planul relațiilor și proiectelor profesionale. Atenție, însă, că unele dialoguri se pot transforma în tensiuni și conflicte, dacă nu vei știi să gestionezi o criză în cuplu! Folosește constructiv energia lui Marte!


Fecioară


Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Vărsător, pe sectorul muncii, activităților profesionale, relațiilor cu colegii și sănătății. Beneficiezi de energia lui Marte în perioada următoare, așa că, acum este momentul să pui în practică anumite proiecte la care te tot gândești de o perioadă de timp. Te va preocupa și starea de sănătate și este posibil să adopți un stil de viață sănătos.


Balanță


Începând de astăzi, Marte, guvernatorul casei relațiilor, intră în zodia Vărsător și dinamizează, până pe 23 martie, sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, distracției, creativității, speculațiilor financiare și valorificării unor pasiuni. Dacă ești singură, recomandarea astrelor este să nu te arunci cu capul înainte într-o relație sau aventură romantică, ci să ai răbdare să-ți dai seama dacă persoana este potrivită pentru tine!


Scorpion


Contextul astral de astăzi anunță întrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Vărsător, pe sectorul casei, familiei, patrimoniului, bazelor emoționale. Posibil să simți nevoia unei reconfigurări, să faci niște schimbări, iar Marte va opera în intersul tău să-ți atingi obiectivele. Atenție și nu intra în conflicte cu familia și folosește construtiv energia lui!


Săgetător


Începând de astăzi, cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător, prin casa comunicării, gândirii, învățării și acumulării de informație, vei fi foarte activă în toate formele de comunicare și interacționare cu ceilalți. Ai grijă, însă, să folosești constructiv această energie, să nu dai curs impulsului de a intra în conflicte!


Capricorn


Sectorul financiar este activat de astăzi și până pe 23 martie de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Vărsător. Urmează o perioadă, în care ești determinată să-ți mărești veniturile, să găsești surse noi de suplimentare, să te pui mai mult în valoare.


Vărsător


Marte, planeta acțiunii, intră astăzi în zodia ta și-ți aduce multă energie, determinare, curaj, initiative și impulsul de a face schimbări importante în planul personal, dar și în cel profesional. Până pe 23 martie beneficiezi de oportunități să demarezi proiecte noi.


Pești


Începând de astăzi, sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare, spiritualității și trecutului este activat de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Vărsător. Îți vei redirecționa energia spre interior să te reechilibrezi, iar răscolirea gândurilor îți aduce revelații sau conștientizări, care te pot ajuta într-o vindecare.