Horoscop zilnic 13 ianuarie 2021. Fecioarele primesc oportunități nebănuite în dragoste, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă care se formează în zodia Capricorn și care deschide o nouă etapă în viața ta profesională. Poți prelua conducerea unui departament sau a unui proiect, dar și schimbarea serviciului, să începi o activitate pe cont propriu, să demarezi un proiect.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă care se formează în zodia Capricorn și care deschide o nouă etapă în planurile tale de viață, privind activitatea profesională, relația cu instituții/ persoane din străinătate, privind studiile sau lărgirea orizonturilor. Ești determinată să începi o activitate care să-ți aducă satisfacție profesională.

 

Gemeni

 

Luna Nouă de astăzi se formează în zodia Capricorn și îți activează sectorul intimității și al încrederii reciproce, așa că ai șansa să deschizi o nouă etapă în viața de cuplu, prin reînvierea pasiunii sau dacă ești la începutul unei relații, prin încrederea pe care i-o vei acorda partenerului.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care se formează în sectorul asociat relațiilor, mariajului, parteneriatelor. Fenomenul astral marchează un nou început și te face să realizezi că este nevoie să colaborezi cu partenerul de cuplu, dacă vrei ca lucrurile să reintre în normal. Ți se dă ocazia să fii deschisă noului și schimbărilor.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă care se formează în zodia Capricorn și care îți activează casa muncii și a sănătății. Prin urmare, se deschide o nouă etapă în sfera profesională și ar trebui să-ți concentrezi atenția pe a reorganiza activitățile de la locul de muncă, să iei decizii privind schimbarea jobului, dar și adoptarea unui regim de viață sănătos.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care se formează în sectorul sentimental, al aventurii, romantismului, flirtului, dar și al copiilor. Așadar, se deschide o nouă etapă în planul iubirii și ești invitată să fii deschisă oportunităților, care vin în dragoste. Posibil să ai surpriza să afli că vei deveni părinte tu sau cineva din familia ta.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă care se formează în sectorul vieții de familie, al căminului și spațiului de locuit. Prin urmare, fenomenul astral marchează un nou început în familie, privind o mutare sau administrarea unui imobil. 

 

Scorpion

 

Sectorul comunicării, al gândirii și exprimării ideilor este activat astăzi, odată cu Luna Nouă din zodia Capricorn, care anunță o nouă etapă favorabilă acumulării de cunoștințe, în procesul de învățare și pregătirii profesionale.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn care marchează un nou început în situația ta financiară. Prin urmare, următoarele două săptămâni ar fi bine să-ți concentrezi atenția pe a-ți suplimenta veniturile, a încheia contracte, de pe urma cărora să ai beneficii noi.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi te face vedeta zilei, pentru că Luna Nouă se formează în semnul nașterii tale și-ți deschide o nouă etapă în viața personală, privind o nouă relație. În sfera profesională ar fi un moment prielnic să pui în aplicare planurile la care muncești de ceva timp.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă care se formează în zodia Capricorn și care marchează noi începuturi. Este un moment prielnic să-ți faci un bilanț, să te rupi de trecut și să elimini din viața ta ce nu mai merge sau te ține în loc. 

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care dinamizează sectorul asociat proiectelor și planurilor de viitor. Prin urmare, se deschide o nouă etapă, în care ești invitată să-ți setezi obiective pentru proiectele de anul acesta, să faci un plan de acțiune, pentru că de finanțare nu duci lipsă.  

BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

related posts

Modifică setările cookies