Horoscop zilnic 13 ianuarie 2022. Leii sunt atrași foarte tare de cineva angajat în altă relație, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 13 ianuarie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă simți că ești pusă la încercare, nu forța lucrurile pe niciun plan! Se întrevede o zi cu muncă susținută și este posibil ca la un moment dat să te simți epuizată, așa că ia mici pauze, pentru a-ți reechilibra energia!

 

Taur

 

Astăzi, vrei cu orice preț să-ți faci auzite opiniile mai ales în domeniul financiar. Te avantajează niște schimbări în planul profesional, dar beneficiile nu apar imediat și ești indecisă dacă să începi un proiect nou. În planul sentimental, ai intenția de a recuceri pe cineva.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce decizii importante care privesc pregătirea ta profesională. S-ar putea să fii nevoită să înveți lucruri noi, să continui niște studii sau să participi la niște seminarii. Din punct de vedere financiar este nevoie să-ți revizuiești strategia financiară și să returnezi niște bani mai repede.

 

Rac

 

S-ar putea astăzi să fii interesată să-ți analizezi relațiile din viața ta de pe urma cărora poți avea un avantaj. Ești tentată să faci o renegociere salarială, însă momentan astrele nu sunt de partea ta. La serviciu faci mai multe lucruri deodată, chiar exagerezi și această situație poate duce la epuizare.

 

Leu

 

Astăzi, ai o atracție mare către o persoană din anturajul tău, de la serviciu, care este deja angajată într-o relație. Ai grijă, pentru că nu ai nevoie de complicații! În ce privesc negocierile privind avantajele materiale pe care le poți obține dintr-o colaborare, este posibil să ajungi la un acord.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația în sectorul profesional, dialoguri cu șefii legate de noile responsabilități sau sarcini. Ai de învățat multe lucruri noi, însă nu găsești disponibilitate de la colegi, din cauza volumului de muncă. Nimeni nu are timp să-ți spună ce trebuie să faci.

 

Balanță


Evenimentele care au loc astăzi îți aduc dialoguri despre principii. Îți analizezi trecutul și conștientizezi anumite sentimente pe care tot încerci să le reprimi, să faci pace cu trecutul, cu cineva din familie care te-a făcut să suferi.

 

Scorpion

 

Astăzi este posibil să apară unele preocupări pentru administrarea banilor. Ești tentată să faci niște achiziții sau speculații financiare care-ți pot aduce pierderi, așa că nu risca! Totodată, cineva din familie îți cere un ajutor financiar și ești fericită că poți fi de folos.

 

Săgetător

 

Profită de contextul astral de astăzi pentru a comunica cu partenerul de cuplu sau pentru a readuce în discuție unele subiecte care trebuie lămurite! Unele aspecte ale vieții de cuplu nu funcționează așa cum ar trebui și poate încercați să le clarificați.

 

Capricorn

 

Astăzi se anunță o zi foarte productivă la serviciu, mai ales că începi să vezi rezultatele muncii tale. Cu situația financiară nu stai prea bine și ți-ai dori ca veniturile pe care le obții să fie mai mari, să ai și satisfacții financiare, nu numai profesionale.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi te ajută să faci niște schimbări, astfel încât viața amoroasă să fie armonioasă. Te pregătești de un minisejur în afara orașului și deja începi cumpărăturile, pregătirile. În partea a doua a zilei, apar niște probleme de natură financiară care-ți pot aduce o îngrijorare.

 

Pești

 

Dacă ești singură sau într-o relație, în planul sentimental, s-ar putea să nu-ți fie foarte clar ce anume îți dorești. În planul familial ar putea avea loc un eveniment neplăcut, care te va marca și obliga, totodată, să-ți revizuiești sistemul de valori și modul în care interacționezi cu familia.

 

Anisia Gafton, moment comic la PROTEVELION. "Vă dați seama că eu am salvat lumea?"

related posts

Modifică setările cookies