Horoscop zilnic 13 ianuarie 2023. Berbecii suspină după o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 13 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul relațiilor, iar Soarele formează un aspect armonios cu Neptun, context astral care te face să visezi cu ochii deschiși la o poveste de iubire, la cineva din trecut. De asemenea, dacă ești singură, visezi la cum ai vrea să fie partenerul tău.

 

Taur

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul muncii, iar sextilul pe care Soarele îl formează cu Neptun din sectorul planurilor de viitor, ar putea să-ți aducă materializarea unor proiecte, să reușești să pui pe roate un proiect la care visezi de ceva vreme. S-ar putea să te ajute cineva din anturaj sau persoane cu putere de decizie.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează astăzi sectorul sentimental și al aventurilor romantice și ești înclinată să ai o aventură sau să începi o relație nouă, dacă ești singură. De asemenea, aspectul armonios pe care Soarele îl formează cu Neptun din casa carierei, te ajută să-ți atingi un obiectiv profesional.

 

Rac

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul vieții de familie, iar aspectul armonios care se formează între Soare și Neptun vine să-ți aducă convingeri comune cu ale partenerului de viață, dar și idealuri și consolidarea unor principii. De asemenea, dacă ești singură, s-ar putea să întâlnești pe cineva cu care să rezonezi, însă atenție, pentru că este posibil să tinzi să nu vezi și părțile mai puțin bune!

 

Leu

 

Luna îți traversează casa comunicării și este recomandat să-ți folosești energia să finalizezi niște sarcini la locul de muncă. De asemenea, Soarele, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Neptun și poți avea intuiție sau inspirație într-un proiect de pe urma căruia să-ți suplimentezi veniturile. Atenție, totuși, și nu visa la o sumă prea mare, pentru că s-ar putea să fii dezamăgită!

 

Fecioară

 

Astăzi, încasezi niște bani, care vin cu întârziere și faci niște plăți. Într-o altă ordine de idei, aspectul armonios pe care Soarele, din casa iubirii, îl formează cu Neptun, din casa relațiilor, îți poate aduce evenimente în planul relațional. Atenție, dacă ești singură, pentru că există posibilitatea să cunoști o persoană, pe care să o idealizezi și după o perioadă s-ar putea să fii dezamăgită!

 

Balanță

 

Luna îți traversează zodia, respectiv casa personalității și este posibil să te preocupe sfera sentimentală. Pe de altă parte, aspectul armonios pe care Soarele îl formează cu Neptun vine să aducă ajutor de la familie în desfășurarea chestiunilor gospodărești, iar la birou te bucuri de multă energie, inspirație și intuiție într-un context profesional.

 

Scorpion

 

Astăzi, te simți obosită și reușești cu greu să-ți duci sarcinile la bun sfârșit. Pe de altă parte, aspectul armonios, pe care Soarele, din casa comunicării, îl formează cu Neptun,, din casa iubirii atrage simpatia unor persoane cu care flirtezi, dacă ești singură. Dacă faci parte dintr-un cuplu, este posibil să îi dai prea mult credit partenerului și să afli niște lucuri, care să te dezamăgească.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi și anume aspectul armonios, care se formează între Soarele din casa banilor și Neptun din casa familiei, vine să aducă preocupări pentru achiziționarea unor obiecte pentru casă. Atenție, dacă mergi la shopping, pentru că este posibil să depășești cu mult bugetul, dacă te lași dusă de val și de ofertele care-ți apar în cale!

 

Capricorn

 

Luna îți traversează astăzi casa imaginii, iar aspectul armonios pe care Soarele din casa personalității îl formează cu Neptun din casa comunicării, te ajută să te pui în valoare. Ai încredere în tine și rezolvi ușor toate provocările care apar. Ai un randament intelectual ridicat și poți acumula mai ușor informație într-un proces de învățare.

 

Vărsător


Posibil, astăzi, să faci planuri de călătorie, rezervări sau să-ți achiziționezi niște lucruri pentru tine. De asemenea, este posibil să ai unele revelații și conștientizări, inspirație sau intuiție într-un context profesional. O idee de proiect ar putea să se materializeze în perioada următoare.

 

Pești

 

În prima parte a zilei este posibil să încasezi niște sume de bani, dar la fel de bine le poți cheltui. Aspectul armonios care se formează între Soarele, din casa planurilor de viitor/prietenilor, cu Neptun, din casa personalității tale, vine să-ți aducă materializarea unor planuri sau reluare unor proiecte mai vechi.

 

related posts

Modifică setările cookies