Horoscop zilnic 13 iulie 2019. Peștii sunt vedetele zilei, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 iulie 2019.

Tag-uri:

BERBEC

Interactionezi cu persoane pe care nu le-ai mai intalnit de ceva vreme, iar asta iti da o buna dispozitie. Poti simti o raceala din partea celorlalti insa  modul in care se petrec lucrurile astazi este suficient ca tu sa fii satisfacuta.

 

TAUR

Taurii scapa de ceva ce ii incomoda foarte tare si incep sa se simta ceva mai bine in pielea lor. Este de preferat sa te tii departe de conflicte, ca sa poti sa iti mentii starea de bine, cu atat mai mult cu cat nu ar trebui sa te priveasca problemele altora, oricat de dragi ti-ar fi.

 

GEMENI

Esti ceva mai inceata astazi si iti este greu sa te organizezi, dar asta nu este neaparat ceva rau. E posibil sa ai nevoie de odihna extra si n-ar fi gresit deloc sa ti-o asiguri.

 

RAC

Esti in cautare de experiente noi, iar aceasta zi este prielnica pentru asa ceva. Chiar daca ai un program incarcat, nu uita ca este vara si ca acum poti face toate micile nebunii pe care le planuiai de atat de mult timp.

 

LEU

Nu te pune in calea celor apropiati, astazi. In jurul tau par sa se intample lucrui prea agitate pentru tine si care te-ar face sa reactionezi usor agresiv, ceea ce nu iti doresti. Incearca sa nu iei personal ceea ce li se intampla, defapt, altora.

 

FECIOARA

Astazi ai parte de o zi plina, dar si de foarte multa energie. Nu stii exact cum ai reusit sa o aduni, insa iti prinde bine si poti profita de asta pentru face acele schimbari personale pe care ti le doresti.

 

BALANTA

Astazi nu iti gasesti cu usurinta echilibrul si te lasi dusa de val mai mult decat este cazul. In a doua parte a zilei este posibil sa primesti o veste cate te destabilizeaza si mai tare, dar nu uita ca si maine este o zi. Poti rezolva totul pe rand.

 

SCORPION

Nu fi surprinsa daca ceea ce se intampla astazi iti va face inima sa bata mai tare. Pari ceva mai sensibila decat in mod obisnuit si ai de luat cateva decizii care te fac sa te agiti foarte tare.

 

SAGETATOR

E timpul ca toate planurile pe care ti le-ai facut sa inceapa sa prinda forma. Sunt deja cateva zile de cand ai asteptari de la munca pe care ai depus-o, iar aceasta zi este prielnica pentru dorintele tale.

 

CAPRICORN

Ai o stare buna pe parcursul intregii zile, iar asta nu ti se intampla prea des. Ai tendinta sa preiei fraiele intr-o problema pe care ai evitat-o pana acum, dar simti ca doar tu mai poti rezolva ceva.

 

VARSATOR

Astazi e necesar sa te aduni si sa fii curajoasa. Exista cateva lucruri riscante care se intampla in jurul tau si care cer sa fii puternica. Nu ai de ce sa te temi, cu putina initiativa din partea ta totul va iesi bine.

 

PESTI

Astazi ai un moment de stralucire care te va ajuta pe parcursul intregii zile. Esti usor in urma cu anumite treburi si ziua este una potrivita pentru a putea recupera timpul pierdut. Chiar daca te ocupi de tine, nu fi prea distanta cu cei dragi.

related posts

Modifică setările cookies