Horoscop zilnic 13 iulie 2020. Vărsătorii au multe cheltuieli neprevăzute, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 13 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară și vei fi nevoită să faci niște deplasări la o instituție financiară pentru a închide/deschide un cont, pentru a plăti un impozit sau o amendă. Posibil în partea a doua a zilei să ai o surpriză de la unul dintre prieteni, care îți propune o afacere.

Taur

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, astăzi, în partea a doua a zilei, ți se face o ofertă. Ești interesată să accepți, pentru că următorul an și jumătate îți vei concentra atenția pe a rezolva chestiuni financiare, a scăpa de datorii și a începe să pui bani în conturile de economii.

Gemeni

Posibil astăzi să te întâlnești cu cineva cu care nu te-ai mai văzut de ani de zile. Îți reconfigurezi traseul și rămâneți la o cafea să depănați amintiri. La serviciu primești vești bune privind finanțarea unui proiect.

Rac

Posibil astăzi să ai parte de piedici sau momente delicate în relația cu superiorii, mai ales că aspectele care se prefigurează, se plasează în sectorul afirmării socio-profesionale. Aceste tendințe îți pot destabiliza ordinea interioară, dar sunt necesare pentru evoluția ta în carieră.  

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce un moment de entuziam față de o provoare sau o ofertă care îți permite să te afirmi. Te mobilizezi exemplar pentru a face față unor evenimente în cadrul carora vrei să faci impresie bună.

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări bănești, deoarece se apropie niște termene limită. Iei decizii de a face economie și reorganizezi cheltuielile, nu de alta, dar vrei să fii la zi cu toate datoriile.

Balanță

Discută deschis cu persoana iubită despre nemulțumirile fiecăruia și căutați împreună calea de mijloc! Nu te lăsa ancorată în trecut, privește înainte și profită de configurația astrală de astăzi pentru a vă relansa relația!

Scorpion

Astăzi se anunță o zi în care ești în formă bună pentru a avea realizări în planul profesional. Profită de contextul astral favorabil, însă fără să te grăbești, să sari etape și să strici lucrurile! În planul personal, privește dincolo de aparențe problemele cu care te confrunți și asigură-te că partenerul de cuplu înțelege exact ce îi transmiți.

Săgetător

Îți dorești să-ți petreci ziua alături de persoana iubită, însă mai multe obstacole te împiedică să faci ce ți-ai propus. Dacă ești părinte și ai promis copilului că veți petrece câteva ore împreună, iar chestiunile de natură profesională te deturnează de la planul initial, va trebui să te revanșezi într-o altă zi.

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți pregătește niște deplasări scurte pentru a rezolva unele chestiuni administrative sau financiare ale unui membru al familiei mai în vârstă. Totodată, există șansa ca cineva din anturajul tău, cu care te întâlnești, să te ajute în planul profesional.

Vărsător

Dacă urmează să pleci în vacanță, ar trebui să-ți organizezi programul în așa fel încât să fii cu toate gata la timp. Ești tentată să faci multe cheltuieli, așa că ar fi cazul să te încadrezi în buget, pentru că vei avea nevoie de o sumă de bani de rezervă.

Pești

Chestiunile financiare și sarcinile de la locul de muncă îți vor solicita concentrarea în prima parte a zilei. În partea a doua a zilei, partenerul vine cu vești legate de schimbarea jobului.

Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies