Horoscop zilnic 13 iulie 2021. Scorpionii se îndrăgostesc de șeful lor și complică lucrurile, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 13 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Se anunță o zi aglomerată la locul de muncă, cu multe satisfacții profesionale, însă concentrarea ta va fi pe sectorul vieții de familie și al spațiului de locuit, unde primești ajutor pentru a rezolva chestiuni importante ale casei. În planul sentimental, este o perioadă bună pentru a începe o poveste de iubire sau pentru a-ți dedica mai mult timp partenerului.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi anunță dialoguri importante cu partenerul de cuplu, legate de posibilitatea de a trece la următorul nivel al relației, de a vă întemeia o familie sau de a cumpăra o casă. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi se pune și problema apariției un copil sau dacă ești părinte, încerci să îi organizezi acestuia programul de vară.

 

Gemeni

 

S-ar putea, astăzi, să apară o situație în familie pe care nu vei știi să o gestionezi fără ajutorul partenerului de cuplu. Vei fi nevoită să faci mai multe deplasări. În planul financiar, este o zi favorabilă dialogurilor despre salarizare sau despre încheierea sau negocierea unor contracte de colaborare.

 

Rac

 

Vei fi surprinsă, astăzi, de vești care-ți vin de la prieteni sau foști colegi de serviciu. Nu toate vor fi bune și-ți oferi ajutorul fără să stai pe gânduri. În planul profesional, ai niște idei originale, pe care șefii le aprobă, iar în următoarea perioadă lucrezi la implementarea lor.

 

Leu


Cum ești vedeta acestei perioade, pentru că aspectul de conjuncție dintre Venus și Marte se formează în semnul nașterii tale, te poți aștepta să apară cineva în viața ta, care să-ți dea un nou sens, să fii din nou fericită. Dacă ești deja parte a unui cuplu, traversezi o perioadă de împliniri și satisfacții personele alături de partener.

 

Fecioară

 

Universul tău interior este tulburat astăzi de gânduri, de persoane din trecut, la care te gândești și nu ți le poți scoate din minte. Posibil să ai regrete, iar dialogul cu cineva apropiat ar putea să te ajute să scapi de această stare de moment. La serviciu, nu ai un randament prea bun, însă ai noroc că este o perioadă liniștită.

 

Balanță

 

Dacă ești singură, ai toate șansele ca astăzi să cunoști pe cineva prin intermediul prietenilor sau a grupurilor pe care le frecventezi. Nu este exclus să-ți întâlnești perechea și în mediul online sau dacă participi la un eveniment. Dacă faci parte deja dintr-un cuplu, este o zi bună sa faceți planuri pentru perioada următoare.

 

Scorpion

 

Venus, planeta iubirii și guvernatoarea sectorului relațional, se află într-o strânsă alăturare cu Marte, guvernatorul serviciului, în sectorul carierei și a aspirațiilor profesionale. Ai toate șansele să te îndrăgostești de un șef sau de cineva cu care lucrezi, un asociat sau un colaborator. Ai grijă înainte să mergi mai departe, să te asiguri că nu intri într-o relație complicată, care poate să-ți afecteze munca!

 

Săgetător

 

Profită de contextul zilei de astăzi, care-ți aduce preocupări pentru banii pe care îi deții în comun cu partenerul sau o rudă, pentru că ai putea să rezolvi unele chestiuni finaciare amânate! În planul sentimental, abordezi subiecte pe teme intime și încredere reciprocă, iar partenerul rezonează cu dorințele tale.

 

Capricorn

 

Sectorul intim este activat astăzi și dacă te afli într-o relație, ar trebui să îi acorzi atenție mai mare partenerului și nicidecum să te lași pradă unei aventuri de moment. Ai ocazia să reînvii pasiunea în cuplu și să trăiești momente ca la începutul relației.

 

Vărsător

 

La locul de muncă descoperi niște nereguli, pe care le sesizezi colegilor. Totodată, cooperezi bine cu echipa din care faci parte și poți spune că ești mulțumită de activitatea ta. În planul sentimental, traversezi o perioadă în care vrei să lămurești cât mai multe aspecte ale vieții de cuplu, pentru a nu mai ajunge în situația în care să fie tensiuni între voi.

 

Pești

 

Astăzi, ai ajutorul și susținerea partenerului într-o chestiune personală. Relația de cuplu se îmbunătățește datorită comunicării deschise. Dacă îți cauți un loc de muncă, primești o ofertă printr-un prieten sau un fost coleg de serviciu.  

related posts

Modifică setările cookies