Horoscop zilnic 13 iulie 2022. Leii primesc mai multe oferte și ar putea schimba locul de muncă, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 13 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care marchează evenimente în planul carierei și activităților profesionale, anunță schimbări, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Pentru că se dinamizează axa familie-carieră, este posibil ca o criză, care apare în familie, să te facă să găsești un echilibru între viața profesională și petrecerea timpului cu cei dragi.

 

Taur

 

Luna Plină de astăzi se formează în semnul Capricornului și aduce evenimente cu impact emoțional în convingerile și sistemul tău de valori. Totodată, pot avea loc încheieri de etape sau finalizarea unor studii, rezolvarea unor chestiuni birocratice, schimburi de experiență profesională sau o călătorie îți poate aduce experiențe de neuitat.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care aduce evenimente în sectorul intereselor financiare, moșternirilor, banilor proveniți prin intermediul altor instituții sau persoane. Pot avea loc încheieri de etape, returnezi o datorie sau ți se aprobă un dosar de credit.

Axa posesiunilor este activată, așa că nu sunt excluse evenimente în planul financiar.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care aduce evenimente în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. În unele cazuri, relațiile tale pot fi puse la încercare, ies la suprafață nemulțumiri, dar rolul acestora este să rezolvi un context care durează de mai mult timp. Lucrurile vor reintra în normal după ce ai un dialog deschis cu partenerul de cuplu.

 

Leu

 

Luna Plină de astăzi din semnul Capricorn anunță evenimente, care se vor derula în sectorul muncii și sănătății. Au loc încheieri de etape, se finalizează un proiect, schimbi locul de muncă sau domeniul de activitate și ești curtată de mai mulți angajatori. Totodată, poate să apară și o criză de comunicare cu cei cu care lucrezi și să iei decizii majore în planul profesional.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care aduce evenimente în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, distracției, vacanțelor și activităților de relaxare. S-ar putea, în primă fază, să apară o criză într-unul dintre aceste domenii, să aibă loc încheieri de etape sau să fii pusă la încercare într-o situație, care-ți va provoca stres.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din semnul Capricorn, care activează sectorul asociat familiei, căminului, patrimoniului și relației cu părinții. Poate apărea o criză, se pot încheia etape, se iau decizii privind schimbarea domiciliului sau administrarea unui imobil/teren. 

 

Scorpion

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină din semnul Capricorn, care marchează evenimente în sectorul asociat comunicării, informațiilor, acumulării de cunoștințe, privind relațiile cu rudele sau unele deplasări în scop personal. Au loc încheieri de etape, finalizarea unor cursuri și dacă vei știi să te folosești de contextul astral, vei avea de câștigat într-o negociere. 

 

Săgetător

 

Luna Plină de astăzi din semnul Capricorn îți activează sectorul financiar, al banilor pe care îi obții din muncă, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. O criză care poate apare acum în segmentul financiar, te va determina să găsești un echilibru între banii pe care îi câștigi și cheltuieli. Totodată, este posibil să încasezi și sume importante de bani.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care te face vedeta zilei, pentru că se formează în casa personalității tale și vei fi în centrul atenției. Poți înregistra un succes, o realizare în sfera personală sau profesională, închei o etapă și deschizi o alta și capeți mai multă încredere în tine. Deasemenea, se activează și axa relațională, unde este posibil să apară evenimente, care să te pună la încercare.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care se formează pe sectorul frământărilor interioare, subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Așadar, poate să apară o criză existențială, să-ți dorești să faci pace cu trecutul, să-ți faci un bilanț. Posibil o schimbare să apară datorită unei revelații sau a unor experiențe din planul spiritual.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care se formează în sectorul prietenilor, protectorilor, vieții sociale și planurilor pe termen lung. Așadar, unul dintre aceste domenii poate fi afectat de evenimente, care să le schimbe viața prietenilor tăi. Deasemenea, poți face schimbări de direcție privind un proiect de viitor sau închei relația cu un prieten.

related posts

Modifică setările cookies