Horoscop zilnic 13 iunie 2021. Vărsătorii suferă disfuncții organice din cauza exceselor, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 13 iunie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna îți traversează sectorul asociat casei, activităților curente gospodărești, relațiilor cu rudele. Posibil să ai niște confruntări, să se reediteze niște aspecte de la începutul primăverii. Deși dai dovadă de înțelegere, s-ar putea să se declanșeze niște conflicte și să nu poți să eviți o confruntare, fiind atins orgoliul de ambele părți.

 

Taur

 

Comunicarea nu este favorabilă astăzi din cauza unor aspecte mai conflictuale care se formează, însă ai putea folosi această energie pentru studiu și a acumula cunoștințe noi. Fii atentă la mesajele care-ți vin de la prieteni, pentru că este posibil să primești și soluția la o problemă financiară! Abține-te de la replici dure!

 

Gemeni

 

Deși astăzi nu ai de unde încasa o sumă de bani, surpriza vine de la familie sau de la cineva apropiat de la care primești niște bani. S-ar putea să fie doar un dialog despre bani, să ți se propună o colaborare sau să faci un comision cuiva. În partea a doua a zilei, se pot isca tensiuni cu cineva din familie, motivul fiind finanțele.

 

Rac

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și intră într-un aspect de conjuncție (alăturare) cu Venus, micul benefic, așa că beneficiezi de intuiție într-o situație apărută în planul relațional. Posobil să nu ai un comportament adecvat, să ai o atitudine pătimașă, chiar ostilă preț de un moment, dar reușești să ieși din această criză relațională, fără prea multe tensiuni.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să refuzi o invitație de a ieși în oraș, de a participa la întâlnirea cu niște prieteni. Preferi să stai acasă, să te odihnești, să citești sau să urmărești un serial. Nivelul tău de energie este scăzut și simți nevoia să-ți recuperezi forțele, departe de agitația cotidiană.

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să primești invitația unor prieteni de a participa la o petrecere sau un eveniment important în viața acestora. Totodată, simți nevoia să dialoghezi cu persoane cu care ai aceleași principii de viață, iar pe cei cu care rezonezi, preferi să îi ții departe.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru imaginea și statutul tău personal și deși îți dorești să ieși în față și să lămurești o situație care te frământă în relația cu unii dintre prieteni sau colegi de serviciu, preferi să te abții și să-ți pregătești o intervenție la următoarea ocazie.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți pregătește o zi în care îți dorești să-ți lărgești universul cunoașterii, să trăiești viața la cote înalte și să uiți, pentru o clipă, de problemele care te frământă, legate de locul de muncă. Cooperează cu aspectele și bucură-te de momente speciale alături de cei dragi!

 

Săgetător

 

În planul sentimental este o zi pasională, în care-ți exprimi mai mult afecțiunea pentru perechea ta. În ce privește sectorul financiar, care este și el activat, s-ar putea să faci un cadou unui membru al familiei sau ai niște dialoguri privind unele interese materiale pe care ai putea să le obții în perioada imediat următoare.

 

Capricorn

 

Contextul astral îți aduce o serie de conflicte cu partenerul de viață, pe teme minore, care implică mai mult activitățile gospodărești. Comunicarea joacă un rol important, așa că veți rezolva repede o dispută, prin bunăvoința ambelor părți.

 

Vărsător

 

Ziua se anunță cu multe provocări în planul profesional, dacă ești nevoită să lucrezi, dar și cu evenimente neprevăzute în chestiunile gospodărești. În planul sănătății, ar putea să apară unele disfuncții organice din cauza excesului alimentar.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi aduce preocupări pentru relația cu persoana iubită, cu copii, dacă ești părinte, dar și modalități de petrecere a timpului într-un mod plăcut cu cei dragi. Posibil să organizezi un eveniment important în familie, o petrecere și să fii înconjurată de oameni dragi.

 

 

Prințul Harry vrea pace cu Regina!

 

 

related posts

Modifică setările cookies