Horoscop zilnic 13 iunie 2022. Capricornii ar putea primi oferte noi de job, se se întâmplă cu Peștii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 13 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Gemeni, pe casa comunicării și vei fi interesată de informații, acumulare de cunoștințe, să fii la curent cu tot ce se întâmplă. Atenție și nu-ți risipi energia în toate părțile, iar la serviciu nu începe mai multe activități deodată, pentru că-ți va fi greu să le termini pe toate!

 

Taur

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul casei financiare, ajunge în sectorul financiar și până pe 5 iulie, poți începe negocieri sau să-ți reorganizezi cheltuielile și veniturile. Atenție, că vei avea tendința să începi mai multe colaborări deodată și-ți va fi foarte greu în perioada următoare! Alege doar ce poți susține, fără să te suprasolici prea mult!

 

Gemeni

 

Mercur, guvernatorul tău, ajunge, astăzi, în casa personalității și va opera favorabil în toate procesele de comunicare, gândire, negocieri și rezolvarea unor chestiuni personale. Comunicarea devine mai ușoară și ai claritate în gândire. Atenție la tendința de a începe mai multe lucruri deodată, să ajungi să te suprasoliciți foarte ușor!

 

Rac

 

Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, de astăzi, în zodia Gemeni, pe sectorul subconștientului, izolării, trecutului și frământărilor interioare, te invită, până pe 5 iulie la un bilanț, o introspecție și analizarea unor chestiuni, care ți-au dat peste cap viața, din motive profesionale.

 

Leu

 

Intrarea lui Mercur în zodia Gemeni, începând de astăzi și până pe 5 iulie, îți aduce amplificarea vieții sociale, reluarea întâlnirilor cu prietenii, dar și discutarea unor proiecte noi. Posibil, în primă instanță, să nu știi către ce proiect să te îndrepți mai întâi, dar cineva cu mai multă experiență îți va da niște sfaturi utile.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, în zodia Gemeni, respectiv în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, a relației cu șefii, cu persoane cu autoritate sau cu străinătatea. Până pe 5 iulie este recomandat să-ți reorganizezi activitățile profesionale, să ai niște dialoguri cu șefii și să stabilești o strategie de comunicare.

 

Balanță

 

 

Tranzitul lui Mercur, astrul comunicării, prin zodia Gemeni, începând de astăzi și până pe 5 iulie, prin sectorul studiilor, educației superioare, schimburilor de experiență profesională, călătoriilor, îți va aduce experiențe și lecții de viață, din care vei avea ce să înveți și să-ți lărgești orizonturile cunoașterii.

 

Scorpion

 

Mercur, astrul comunicării și negocierilor, ajunge, astăzi, în zodia Gemeni, pe care o va traversa până pe 5 iulie, prin sectorul intereselor financiare și a intimității. Așadar, urmează o perioadă în care-ți vei reorganiza situația financiară, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau cu alte persoane, a banilor pe care îi poți obține sub formă de împrumut. Totodată, ești interesată să discuți cu partenerul despre relansarea relației și de nevoile tale emoționale.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Gemeni, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Până pe 5 iulie, urmează o perioadă, în care vei fi interesată să stabilești punți de comunicare cu partenerul de cuplu sau să închei niște contracte, să renegociezi niște termeni, să intri într-o asociere.

 

Capricorn

 

Sectorul muncii și activităților curente de zi cu zi primește, de astăzi, tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Gemeni. Așadar, până pe 5 iulie, Mercur te ajută în comunicarea cu colegii și reorganizarea sarcinilor. Totodată vii cu idei și poți primi propuneri/oferte de job, pe care le vei analiza și lua în calcul în perioada următoare.

 

Vărsător


Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Gemeni, începând de astăzi și până pe 5 iulie, prin sectorul iubirii, fericirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și distracției, îți aduce preocupări pentru aceste domenii. Dacă ești singură, ești interesată de un partener cu care să ai ce discuta, să împărtășiți aceleași pasiuni. Totodată, vei fi atrasă de calitățile intelectuale ale partenerului.

 

Pești

 

Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, începând de astăzi, în zodia Gemeni, pe sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului și relațiilor cu părinții, va aduce, până pe 5 iulie, discuții despre administrarea unui imobil/patrimoniu, o mutare, reamenajare sau rezolvarea unor chestiuni personale ale părinților.

 

related posts

Modifică setările cookies