Horoscop zilnic 13 mai 2021. Taurii își pot întâlni viitorul iubit la cumpărături, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 13 mai 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce multă energie și rezolvi cu optimism unele probleme apărute în sfera profesională. Spre seară, poți să primești o sumă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie. Legat de partener, este o zi bună să abordezi o chestiune asupra căreia nu reușiți să cădeți de acord de ceva vreme.

 

Taur

 

Configurația astrală de astăzi te invită să-ți evaluezi situația financiară și să vezi ce îmbunătățiri poți aduce. În ceea ce privește dragostea și oportunitățile în planul amoros, dacă ești singură, îți poți întâlni iubitul la cumpărături, într-o deplasare scurtă sau prin intermediul unui apropiat.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să faci propuneri șefilor de îmbunătățire a activităților și sarcinilor de muncă. În planul financiar ai susținere. Dacă ai pierdut o colaborare extraprofesională, astăzi se ivesc oportunități noi de suplimentare a veniturilor.

 

Rac

 

Posibil, contextul astral de astăzi să-ți aducă o dificultate în a-ți gestiona emoțiile. Vei simți totul mai intens și ai impresia că nu poți controla aceste manifestări în relația cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități. Partenerul va fi cel care te susține pe întreg parcursul zilei. Nemulțumirile de la serviciu au legătură cu salarizarea. 

  

Leu

 

Astăzi, ai succes în carieră, în activitățile profesionale și ești stăpână pe ce faci. Colegii și prietenii te admiră. Te bucuri de aprecieri și de o poziție favorabilă. În planul financiar, lucrurile stau bine, mai ales că circulă vești despre o mărire salarială.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți dinamizează sectorul carierei, imaginii și statutului, relația cu șefii și legăturile cu străinătatea. Este o zi favorabilă să implementezi idei și un plan pe termen lung. În grupul de prieteni vei fi în centrul atenției.

 

Balanță

 

Dacă ai de rezolvat, astăzi, niște chestiuni administrative, juridice sau financiare la instituții publice, Venus, micul benefic, te va ajuta să rezolvi totul cu succes, pentru că ai parte de persoane, care te ajută. Posibil să primești vești din străinătate, de la rude, prieteni. S-ar putea să vrei să te înscrii la un curs, să înveți lucruri noi.

Scorpion

 

Posibil, în sfera sentimentală, să fii atrasă de persoane din afara cercului tău de prieteni. Astfel, ai, astăzi, dispoziție de aventură și de a face cuceriri. Posibil să flirtezi cu un coleg, însă recomandarea astrelor este să nu amesteci sfera sentimentală cu cea profesională.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi este favorabil negocierilor în sfera profesională, mai ales în proiectele de lungă durată. Posibil și unul dintre asociați, colaboratori, parteneri de afaceri sau chiar partenerul de cuplu să-ți dea niște sfaturi utile pentru eficientizarea activităților la locul de muncă.

 

Capricorn

 

Astăzi, te preocupă starea de sănătate și începi prin a-ți schimba stilul de viață, prin dietă, sport și odihnă mai multă. Totodată, vei încerca să nu te mai suprasoliciți la serviciu și să reduci stresul. Vei fi surprinsă, în partea a doua a zilei, să primești o ofertă de job mult mai bună decât ce ai acum, care te pune pe gânduri. Decizi să susții un interviu, să vezi despre ce este vorba.

 

Vărsător

 

Configurația astrală de astăzi anunță evenimente în planul amoros, dar și în valorificarea unei pasiuni de pe urma căreia poți obține și un profit financiar. Este susținută creativitatea, lucrul cu copiii sau în mediul educațional.

 

Pești

 

Configurația astrală de astăzi te ajută să găsești niște oferte bune pentru o serie de lucruri de care ai nevoie în casă și nu vrei să le ratezi, așa că le achiziționezi, dar nu înainte să te sfătuiești cu partenerul sau cu cineva cu experiență din familie.

 

related posts

Modifică setările cookies