Horoscop zilnic 13 mai 2022. Capricornii caută sfaturi la cineva din familie, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 13 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

După agitația din ultimele luni, tânjești după ceva care să te învioreze, să-ți dea speranță și încredere. Din punct de vedere relațional, totul merge în direcția pe care ți-o dorești. Jupiter, marele benefic, te ajută să gândești optimist și să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.


Taur

 

Astăzi, s-ar putea să te confrunți cu o problemă, care apare la locul de muncă, în special în relația cu unul dintre colegii, cu care ai, mai mereu, conflicte și viziuni diferite. Posibil, ca mintea ta să nu fie concentrată pe sarcinile pe care le ai și te mulțumești să lași lucrurile așa cum sunt, pentru că ai nevoie de liniște.

 

Gemeni

 

Luna îți tranzitează, astăzi, casa sentimentală și te vei afla față în față cu o propunere de a ieși în oraș. Posibil să nu fii prea deschisă să-ți împărtășești gândurile sau părerile cu ceilalți. În relațiile de prietenie vor exista momente, când vei dori să intervii, dar te oprești în ultimul moment, pentru că nu vrei să dai curs unor conflicte de idei.

 

Rac

 

Astăzi, ești disponibilă pentru membrii familiei, care au nevoie de tine și s-ar putea să renunți la o ieșire, pentru că responsabilitățile familiale sunt mai importante pentru tine. La serviciu, ești dezamăgită în urma unei discuții, privind credințele și principiile de viață.

 

Leu

 

Fii atentă, astăzi, la toate discuțiile pe care le vei avea, pentru că este posibil să ratezi o oportunitate extraordinară apărută într-o scurtă conversație! În partea a doua a zilei, faci o deplasare. S-ar putea să ieși în oraș cu prietenii, însă ai grijă cât cheltui!

 

Fecioară

 

S-ar putea, astăzi, să utilizezi resursele financiare de care dispui să-ți satisfaci un capriciu. Nu vei cheltui prea mult, așa că, nu-ți face griji prea mari! Muncești mult și la urma urmei meriți și tu o recompensă, care să te facă să te simți bine. În carieră este posibil să apară o ofertă neașteptată.

 

Balanță

 

Nu-ți poți imagina o lume în care oamenilor nu le pasă unii de ceilalți. Astăzi este una dintre acele zile, în care simți (pentru că Luna îți traversează zodia) că cel mai valoros lucru, pe care-l poți face, este să creezi legături între oameni, armonie și înțelegere.

 

Scorpion

 

S-ar putea, astăzi, să fii mai interiorizată, să-ți dorești să rezolvi anumite chestiuni și activități profesionale fără prea multe bătăi de cap. Nu ești în cea mai bună formă intelectuală, dar vei avea susținerea unor colegi și suport moral de la partener.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei, ești preocupată să termini repede de ai de făcut și te organizezi astfel încât să eficientizezi timpul. În partea a doua, ești dornică să socializezi și să te întâlnești cu prietenii. S-ar putea ca o conversație să-ți aducă o nouă colaborare.

 

Capricorn


Contextul astral de astăzi îți aduce succes social, participare la evenimente publice, întâlniri sau reuniuni. În relație, faptul de a te deschide și a fi receptivă, te sperie. S-ar putea să ai nevoie de niște sfaturi, pe care le obții de la cineva din familie.

 

Vărsător

 

Comunicarea este importantă astăzi și ești decisă să te schimbi, pentru că ai realizat că era să pierzi ceva/pe cineva important din cauza lipsei de comunicare. Învață să rezolvi lucrurile atunci când încă se mai poate și nu mai lăsa în ultima clipă!

 

Pești

 

Astăzi, se întrevede o zi cu beneficii financiare, însă mai ai până ajungi la nivelul, pe care ți-l dorești. Din punct de vedere relațional, ai putea încerca o apropiere față de partener, pentru că acesta a avut niște zile mai dificile în ultima perioadă și are nevoie de suport moral. 

 

 

related posts

Modifică setările cookies